Το BMW Group Hellas κύριος χορηγός στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας


Για τρίτη συνεχή χρονιά παραχωρεί στόλο αυτοκινήτων και μοτοσικλετών εξυπηρετώντας τις ανάγκες των διοργανωτών.

  • 2/2/2016

Την Κυριακή 5 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο 5ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας όπου για τρίτη συνεχή χρονιά, το BMW Group Hellas θα είναι κύριος χορηγός συνεχίζοντας να προάγει τις βασικές αξίες του Κλασικού Αθλητισμού και του ΣΕΓΑΣ.
 
Παραχωρώντας στόλο αυτοκινήτων και μοτοσικλετών BMW, το BMW Group Hellas θα καλύψει τις ανάγκες μετακίνησης των διοργανωτών με βασικούς πρωταγωνιστές το πρώτο πολυτελές ηλεκτρικό αυτοκίνητο BMW i3 και τη νέα επιβλητική BMW Χ1.

Στη συνέντευξη τύπου που παρέθεσε ο ΣΕΓΑΣ στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αθηναίων, των προέδρων του ΣΕΓΑΣ και του ΟΠΑΝΔΑ, και άλλων χορηγών της διοργάνωσης, ο Υπεύθυνος Εταιρικής Επικοινωνίας του BMW Group Hellas, κ. Κωνσταντίνος Διαμαντής αναφέρθηκε στις αξίες του κλασικού αθλητισμού που συνάδουν με τη στρατηγική του BMW Group.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Οι αθλητές των αγώνων δρόμου γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η αντοχή, η σωστή διαχείριση της σωματικής ενέργειας, η προσήλωση στο στόχο και η ικανότητα να ξεπερνάμε τον εαυτό μας. Στην ίδια λογική βασίζεται η στρατηγική ‘EfficientDynamics’ του BMW Group που στοχεύει στην έξυπνη διαχείριση ενέργειας μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμου και αυξάνοντας ταυτόχρονα τις δυναμικές επιδόσεις και την οδηγική απόλαυση».

Συνέχισε μιλώντας για τη νέα τεχνολογία BMW eDrive που χρησιμοποιείται στα ηλεκτροκίνητα μοντέλα BMWi και εφαρμόζεται στα plug-in υβριδικά μοντέλα BMW.

Αναλυτικά ανέφερε: «Η τεχνολογία BMW eDrive προσφέρει τα υψηλότερα πρότυπα δυναμικής συμπεριφοράς και ποιότητας. Μαζί με την τεχνολογία BMW TwinPower Turbo για κινητήρες καύσης, την ευφυή σχεδίαση ελαφρού βάρους και τη βελτιστοποιημένη αεροδυναμική, η τεχνολογία BMW eDrive είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία στη στρατηγική EfficientDynamics που σχεδιάστηκε για να αυξήσει την ισχύ και να μειώσει την κατανάλωση και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα».

Στον φετινό Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που είναι η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Άνοιξης, αναμένονται 20.000 συμμετοχές.