To BMW Μ Vision Crossover είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό


Αν και το ενδεχόμενο η BMW να προσθέσει στην γκάμα της ένα ακόμα crossover δεν είναι πολύ μακρινό, οι πιθανότητες να φορέσει τα διακριτικά M παραμένουν λιγοστές.

  • 8/12/2020

Μέχρι σήμερα το περίφημο M Division της BMW έχει κρατήσει αποστάσειςασφαλείας από τα μικρότερα σε διαστάσεις και πιο προσιτά μοντέλα της BMW. Και το ίδιο πρόκειται να πράξει στο μέλλον, γυρνώντας την πλάτη τόσο στον «Άσσο» όσο και στα συμπαγών διαστάσεων crossovers των Βαυαρών.

Κόντρα σε κάθε πρόβλεψη, λοιπόν, η παγκόσμια κοινότητα της BMW οραματίστηκε ένα crossover που θα μπορούσε όχι μόνο να φορέσει το έμβλημα του M Division αλλά και να το οδηγήσει στις μικρότερεςκατηγορίες.

Με ή χωρίς της υπογραφή του M Division, η υλοποίηση είναι άκρως εντυπωσιακήφωτίζοντας ένα νέο σχεδιαστικό μονοπάτι χάρη στο οποίο οι Βαυαροί μπορούν και πρέπει να αφήσουν πίσω τους τα τεράστια σε μέγεθος νεφρά με τα οποία προίκισαν τη νέα Σειρά 4.

Καλοδεχούμενες, αντιθέτως, είναι οι coupe αναλογίες του πίσω τμήματος, μια μόδα που ξεκίνησε από την επιβλητική X6 και βρήκε μιμητές τόσο εντός της βαυαρικής φίρμας όσο και εκτός.

Μιλώντας πάντα σε θεωρητικό επίπεδο, ένα plug-in υβριδικό σύνολο θα ταίριαζε γάντι σε μια τέτοια υλοποίηση, συνδυάζοντας τις επιδόσεις με την αποδοτικότητα και την κίνηση στους τέσσερις τροχούς που μπορεί να εξασφαλίσει η παρουσία ενός ισχυρού ηλεκτροκινητήρα στους πίσω τροχούς.

Μένει, λοιπόν, να αποδειχθεί αν η σημερινή γκάμα της BMW διαθέτει τον απαραίτητο χώρο για την προσθήκη ενός ακόμα crossover ή σκέψη για τη δημιουργία του δεν διαθέτει ρεαλιστική βάση.

Διαβάστε ακόμα:

Δοκιμάζουμε τη νέα BMW Z4 sDRIVE20i

Συγκρίνουμε το Audi A3 με την BMW Σειρά 1 και τη Mercedes A-Class