To Βραβείο «Off-Road 2016» στο Goodyear Wrangler DuraTrac


Για 4η συνεχή φορά το Goodyear Wrangler DuraTrac επελέγη ως το καλύτερο εκτός δρόμου ελαστικό στην κατηγορία «Traction Tires by a large margin» του γερμανικού περιοδικού «Off Road».

 

  • 22/7/2016

H Goodyear κατάφερε να υπερασπιστεί την πρώτη θέση που ήδη κατείχε ως η επιλογή των αναγνωστών του έγκριτου γερμανικού περιοδικού «Off Road».

Για τέταρτη συνεχή φορά το Goodyear Wrangler DuraTrac επελέγη ως το καλύτερο εκτός δρόμου ελαστικό στην κατηγορία «Traction Tires by a large margin».

Οι αναγνώστες κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν από τους 10 «διεκδικητές». Το ελαστικό της Goodyear συγκέντρωσε σχεδόν το 28 τοις εκατό των ψήφων με τη δεύτερη επιλογή να βρίσκεται περίπου 8 μονάδες πίσω. 

Πάνω από 85.000 αναγνώστες πήραν μέρος στην ψηφοφορία για τα βραβεία «2016 Off-road Awards», επιλέγοντας τα πιο δημοφιλή εκτός δρόμου οχήματα σε 12 κατηγορίες καθώς και το ελαστικό καλύτερης πρόσφυσης.

«Αυτή η διαδοχική νίκη είναι η απόδειξη των καλών επιδόσεων του Goodyear Wrangler DuraTrac», δήλωσε ο κ. Jürgen Titz, Group Managing Director Γερμανίας-Αυστρίας και Ελβετίας της Goodyear. «Η ανάδειξη του σε καλύτερο εκτός δρόμου ελαστικό της χρονιάς είναι πολύ σημαντική για εμάς καθώς είναι ένας τίτλος που προέρχεται από την κρίση αναγνωστών με πολύ εξειδικευμένες γνώσεις».

Το Goodyear Wrangler DuraTrac, δημιουργήθηκε για χρήση σε σκληρές επιφάνειες και προσφέρει στα ισχυρά off-road οχήματα εξαιρετικό χειρισμό σε δύσκολες εκτός δρόμου και βραχώδεις επιφένειες.

Τα βραβεία επιλογής αναγνωστών του περιοδικού «Off Road» πραγματοποιούνται από το 1982. Το βραβείο για το ελαστικό καλύτερης πρόσφυσης απονέμεται από το 2013.