To...βραβείο στο Subaru Legacy!


Η Fuji Heavy Industries ανακοίνωσε ότι το Subaru Legacy βραβεύτηκε στην Ιαπωνία, για πρώτη φορά στην ιστορία της με τη διάκριση Car of the year 2003-2004. To νέο Subaru Legacy κατασκευάστηκε με τα γνωστά γονίδια της ιαπωνικής εταιρίας που δεν είναι αλλά από αυτά που προσδίδουν την κορυφαία οδηγική απόλαυση.
  • 2/2/2004
&00 Η Fuji Heavy Industries ανακοίνωσε ότι το Subaru Legacy βραβεύτηκε στην Ιαπωνία, για πρώτη φορά στην ιστορία της με τη διάκριση Car of the year 2003-2004. To νέο Subaru Legacy κατασκευάστηκε με τα γνωστά γονίδια της ιαπωνικής εταιρίας που δεν είναι αλλά από αυτά που προσδίδουν την κορυφαία οδηγική απόλαυση.
Οι πωλήσεις του αμέσως μετά το λανσάρισμα του και σε διάστημα μόλις δύο μηνών έφτασαν τις 10.000 πωλήσεις ενώ κατά την διάρκεια του Οκτωβρίου τις 34.901.
Ο Kyoji Takenaka, πρόεδρος της Fuji Heavy Industries, υποστηρίζει ότι: "Είναι πολύ μεγάλη ευχαρίστηση για μας να λαμβάνουμε αυτή την τόσο σημαντική διάκριση Car of the year στην Ιαπωνία. Σχεδιάσαμε το Legacy ώστε να γίνει μοναδικό και γεμάτο συγκινήσεις αλλά και να ικανοποιεί όχι μόνο όσους αγαπούν τα αυτοκίνητα αλλά και όσους λατρεύουν την οδηγική απόλαυση, σε όλο τον κόσμο."

e-go.gr