To Car and Driver Δεκεμβρίου κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο με τα ΠΑΡΑΠΟΛIΤΙΚΑ


Το τεύχος Δεκεμβρίου του Car and Driver που κυκλοφορεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου με την εφημερίδα Παραπολιτικά έρχεται γεμάτο εντυπωσιακά μοντέλα, δοκιμές και super θεματολογία!

  • 21/11/2018

Δοκιμάζουμε αποκλειστικά τη νέα BMW M850i, το υπερόπλο των 530 ίππων, το DS7 Crossback, το πιο προηγμένο σε πολυτέλεια και τεχνολογία SUV, το νέο Volvo S60 και την Ford Mustang Bullitt με τις κινηματογραφικές επιδόσεις.

Μαζί η κόντρα της χρονιάς στα sportscars: Aston Martin Vantage εναντίον Porsche 911GT3 και Mercedes-AMG GTC. Δοκιμάζουμε το νέο Suzuki Jimny και Vitara, το Peugeot 308GT και συγκρίνουμε τη νέα BMW X4 με τη Mercedes-Benz GLC Coupe και τα Citroen C3 Aircross και Hyundai Kona.

Aκόμη δύο μεγάλες αποκλειστικότητες ο νέος πιλότος της Scuderia Ferrari Charles Leclerc και ο βετεράνος πιλότος της Formula 1 και νυν της Formula E, Felipe Massa μιλούν στο ελληνικό Car and Driver για τη Formula 1 και το μέλλον του νέου πρωταθλήματος της Formula E για την οποία μπορείτε να διαβάσετε ένα πλήρες Preview με όλες τις ομάδες, τα μονοθέσια και τους οδηγούς.