Το Car and Driver Ιουνίου κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο ΔΩΡΕΑΝ με τα Παραπολιτικά (video)


Το Car and Driver υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα δυνατό τεύχος γεμάτο αναλύσεις, δοκιμές και όπως πάντα με την εγκυρότητα του μεγαλύτερου περιοδικού αυτοκινήτου στον κόσμο.

  • 25/5/2022

Toyota Χ Factor. Δοκιμάζουμε τα νέα μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας που θα πρωταγωνιστήσουν. Το bZ4X AWD 218PS, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο ευρείας παραγωγής της ιαπωνικής φίρμας που δείχνει το μέλλον και το Aygo X, το δημοφιλές urban αυτοκίνητο που αναβαθμίστηκε σε ποιότητα και χαρακτήρα. Μαζί, Mega Test City Cars. Δοκιμάζουμε όλα τα αυτοκίνητα πόλης της ελληνικής αγοράς

Ακόμη, οδηγούμε το νέο Nissan Z, την αναγέννηση ενός θρύλου της σπορ οδήγησης και μαζί… «Save the Manuals»: Τα αυτοκίνητα που αξίζουν να τα οδηγείς με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων!

Επίσης δοκιμάζουμε το Skoda Fabia 1.0 TSI 110PS, το νέο supermini που έρχεται πάνοπλο με τεχνολογίες και φινέτσα, τη BMW 2 Active Tourer, μια πειστική απάντηση των πολυμορφικών απέναντι στη μόδα των SUV και την Porsche Taycan 4 Cross Turismo, το ηλεκτρικό supercar που αψηφά τους νόμους του… design.

Αυτά και άλλα πολλά μοναδικά θέματα και αναλύσεις στο Car and Driver Ιουνίου από την πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα. ΔΩΡΕΑΝ με τα Παραπολιτικά, αυτό το Σάββατο 28/5!