Το Car and Driver Νοεμβρίου κυκλοφορεί ΔΩΡΕΑΝ με τα Παραπολιτικά το Σάββατο 30 Οκτωβρίου


Στο Car and Driver Νοεμβρίου υποδεχόμαστε τη νέα γενιά ηλεκτρικών αυτοκινήτων που ξεχωρίζουν με την αισθητική, τις επιδόσεις και την τεχνολογία τους.

  • 27/10/2021

Σε μια ενδιαφέρουσα Έρευνα δίνουμε απαντήσεις στις απορίες σας για την Ηλεκτροκίνηση και αναλύουμε τα υπέρ και τα κατά της τεχνολογίας μπαταριών.

Οδηγούμε το ολοκαίνουργιο KIA EV6, το ηλεκτρικό crossover του μέλλοντος…σήμερα.

Την εντυπωσιακή Mercedes-EQS, η ηλεκτρική λιμουζίνα όπως θα έπρεπε να είναι. Τις επαναστατικές BMW iX & i4, την ηλεκτρική απάντηση των Βαυαρών στα SUV και sedan και τη νέα γενιά των υβριδικών Lexus NX και ES.

Ακόμα, δοκιμάζουμε το νέο Renault Arkana E-Tech 145 Hybrid, ένα SUV γεμάτο πολυτέλεια και τεχνολογίες από Formula 1 και το VW Polo που έρχεται με τoν χαρακτήρα ενός mini… Golf.

Ακόμη, συγκρίνουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Ford Mustang Mach-E με το άρτι αφιχθέν στη χώρα μας, ολοκαίνουργιο Tesla Model Y, σε ένα τεστ που όλοι περιμένατε

και τα DS7 Crossback E-Tense FWD και Honda CR-V e:HEV AWD, αναζητώντας την πολυτέλεια και την αποδοτικότητα μέσα από υβριδικές λύσεις. Ακόμη, δοκιμάζουμε το νέο Hyundai Kona Electric και φτάνουμε μέχρι τη Μάνη με το Audi Q4 e-tron το συμπαγές ηλεκτρικό SUV της γερμανικής φίρμας.

Αυτά και άλλα πολλά στο νέο τεύχος του Car and Driver που κυκλοφορεί ΔΩΡΕΑΝ με τα Παραπολιτικά το Σάββατο 30/10 και μετά, ανεξάρτητα στα περίπτερα όλης της χώρας.