To Car and Driver Οκτωβρίου κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο με τα ΠΑΡΑΠΟΛIΤΙΚΑ


Το Car and Driver και αυτό τον μήνα είναι πιστό στο ραντεβού του με την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και πάντα με πλούσια θεματολογία. Αποκλειστικότητες, αποστολές στο εξωτερικό, μόνιμες στήλες, νέα και αναλύσεις από την παγκόσμια σκηνή των Motorsport.

  • 27/9/2018

Στο τεύχος Οκτωβρίου υποδεχόμαστε τη νέα γενιά premium EV μοντέλων οδηγώντας τη νέα Jaguar I-PACE, το Tesla Model X 100D και παρουσιάζοντας τα νέα Mercedes EQC, Rimac C-Two, Porsche Taycan, Audi e-tron και PB18 e-tron. Ακόμη αναλύουμε τα πλάνα των BMW και VW για την ηλεκτροκίνηση και τα μελλοντικά τους μοντέλα καθώς - καλεσμένοι των δύο εταιριών- είδαμε από πρώτο χέρι τις εξελίξεις που έρχονται.

Επίσης οδηγούμε το νέο Suzuki Jimny ενώ σε επίπεδο δοκιμών έχουμε την αναλυτική παρουσίαση του νέου KIA Ceed 1.4 T-GDi 140 PS και των νέων Ford Focus 1.0 Ecoboost 125 PS και 1.5 Ecoblue 120 PS Auto αλλά και των Honda Civic 1.6 i-DTEC 120 PS και Opel Astra 1.4T 150 PS.

Φτάνουμε στα όριά του το νέο Ford Fiesta ST και παρουσιάζουμε σε μια μοναδικής αισθητικής ανάλυση το νέο Citroen C1 Elle. Ταξιδεύουμε μέχρι την ορεινή Ναυπακτία με το νέο MINI Countryman 1.5 D και συγκρίνουμε τα Ford Fiesta Active 1.0 Ecoboost 100 PS και Peugeot 2008 1.2 Puretech 110 PS. Ακόμη «ανακρίνουμε» το Bernd Maylander, το οδηγό του αυτοκινήτου ασφαλείας της Formula 1 σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Αυτά και πολλά ακόμη θέματα, όλα με την αισθητική ανωτερότητα και την εμπεριστατωμένη άποψη των συντακτών του περιοδικού.