Το Car and Driver Οκτωβρίου κυκλοφορεί στις 25/9 ΔΩΡΕΑΝ με τα Παραπολιτικά (video)


To τεύχος Οκτωβρίου του Car and Driver υποδέχεται τους fans της σπορ οδήγησης με ένα τεύχος που θα συζητηθεί!

  • 24/9/2021

Κι αυτό γιατί μόνο στο Car and Driver θα βρείτε την πρώτη, τριπλή δοκιμή με μετρήσεις επιδόσεων σε δρόμο και πίστα της γκάμας N της Hyundai! Φτάνουμε στο όριο το supermini i20 N των 204 ίππων με τεχνολογίες από το WRC, το μικρομεσαίο i30 N και το πρώτο hot SUV της Hyundai, το Kona N των 280 ίππων και ανακαλύπτουμε έναν ανόθευτο σπορ χαρακτήρα υψηλών επιδόσεων.

Ακόμη οδηγούμε το Toyota Yaris Cross σε υβριδική έκδοση με κίνηση σε δύο και τέσσερις τροχούς και διαπιστώνουμε ότι ένα νέο Best-seller έχει μόλις γεννηθεί.

Επίσης, δοκιμάζουμε στην Ελλάδα το νέο Nissan Qasqhai που μπαίνει στην υβριδική εποχή και αναλύουμε τον ανταγωνισμό του πιο δημοφιλούς μοντέλου της ελληνικής αγοράς στα μικρομεσαία SUV σε ένα πολυσέλιδο, χρηστικό αφιέρωμα.

Ακόμη, για πρώτη φορά στην ιστορία της Jeep το απόλυτο σύμβολό της, εξηλεκτρίζεται κι εμείς δοκιμάζουμε το Wrangler 4xe, το πρώτο τετρακίνητο της εμβληματικής φίρμας που μπαίνει στην πρίζα.

Δοκιμές, συγκριτικά, αναλύσεις και αφιερώματα στο τεύχος Οκτωβρίου του Car and Driver με τις πιο δυνατές υπογραφές του Αυτοκινητικού Τύπου.