To Car and Driver Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο με τα ΠΑΡΑΠΟΛIΤΙΚΑ


Στο τεύχος Σεπτεμβρίου μεγάλο αφιέρωμα SUV/Crossover. Το Top 20 των σημαντικότερων μοντέλων ελεύθερου χρόνου σε ένα μοναδικό τεύχος!

 

  • 23/8/2018

Το νέο τεύχος του Car and Driver (Σεπτεμβρίου) κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο 25 Αυγούστου με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και για όσους δεν το προλάβουν, τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται αυτόνομο στα περίπτερα.

Loading the player ...

Αυτό το τεύχος είναι αφιερωμένο στα SUV την δημοφιλέστερη κατηγορία της Ευρωπαϊκή και Ελληνικής αγοράς καθώς αξιολογούμε και παρουσιάζουν τα δημοφιλέστερα μοντέλα!

Δοκιμάζουμε το νέο Volkswagen Touareg. Πιο εντυπωσιακό, πολυτελές και hi-tech από ποτέ, έτοιμο για τις πιο extreme αποστολές. Ακόμα, μάθετε τα πάντα για το νέο Suzuki Jimny που έρχεται και επαναπροσδιορίζει την κατηγορία.

Επίσης, οδηγούμε αποκλειστικά τη BMW X3 M40i, τα Audi Q8, Lamborghini Urus, Kia Sportage, Hyundai Kona, Tucson και Santa Fe, Mercedes-Benz G550 4X42 και Honda CR-V 1.5 VTEC, και δοκιμάζουμε μεταξύ άλλων τα νέα Ford Fiesta Active 1.5 TDCI 120 PS, Volvo XC60 T8 Twin Engine PHEV 407 PS, BMW X2 20d xDrive, Porsche Cayenne S, Seat Arona 1.6 TDI 95 PS, Suzuki Ignis 1.2 90PS 2WD, Volkswagen Cross UP! 1.0 TSI 90PS.

Ανακαλύπτουμε τη Μάνη με Citroen C3 Aircross 1.6 BlueHDi 100 PS και επισκεπτόμαστε τη γεμάτη αναμνήσεις έκθεση του Michael Schumacher. Επίσης μάθετε πόσο θα επηρεάσει τις τιμές των αυτοκινήτων ο νέος κύκλος κατανάλωσης WLTP.

Αυτά και πολλά ακόμη θέματα, όλα με την αισθητική ανωτερότητα και την εμπεριστατωμένη άποψη των συντακτών του περιοδικού.