To Car and Driver στην Έκθεση "ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019"


Το Car and Driver θα είναι στη μεγάλη γιορτή της Αυτοκίνησης! Ελάτε στο περίπτερο του μεγαλύτερου περιοδικού αυτοκινήτου στον κόσμο να μοιραστούμε την κοινή μας αγάπη για το αυτοκίνητο!

  • 8/11/2019

Εκτός από τις πάμπολλες πρεμιέρες αυτοκινήτων που θα παρουσιαστούν στη φετινή έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019 το «παρών» θα δώσει και το αγαπημένο σας περιοδικό! Το Car and Driver γιορτάζει φέτος τα τριάντα χρόνια αδιάλειπτης κυκλοφορίας και θα «φοράει» τα γιορτινά του.

Ελάτε στο περίπτερο Νο 6 να γνωριστούμε να ανταλλάξουμε απόψεις αλλά και να κερδίσετε πολλά πλούσια δώρα! Με κάθε εγγραφή σας στο newsletter του περιοδικού κερδίζετε 10% έκπτωση για τεχνικό έλεγχο στο Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας, ενώ μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίσετε μοναδικά ρολόγια Scuderia Ferrari!

Ακόμη μπορείτε να μπείτε στην κλήρωση με δώρο πέντε διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε σε avant-premiere την ταινία «Κόντρα σε Όλα» με τους Ματ Ντέιμον και Κρίστιαν Μπέιλ που περιγράφει την πραγματική ιστορία για τη σπουδαία νίκη της Ford έναντι της Ferrari στον 24ωρο αγώνα του Le Mans 1966.

Το Car and Driver θα είναι στην Έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019. Σας περιμένουμε από 9 έως 17 Νοεμβρίου Σάββατο και Κυριακή 10.00 -21.00 και Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00-21.00.