Το εντυπωσιακό ατύχημα του Alonso στο Rally Dakar (Video)


Μία άτυχη στιγμή είχε ο F. Alonso κατά τη διάρκεια της 10η ειδική διαδρομής του Rally Dakar, με τον Ισπανό να συνεχίζει τον αγώνα από την 14η θέση της γενικής κατάταξης.

  • 16/1/2020

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 F. Alonso συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στο Rally Dakar και κρίνοντας από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, δυσκολεύεται αρκετά να προσαρμοστεί σε άγνωστες για εκείνον συνθήκες.

Αυτήν τη φορά δεν υπολόγισε σωστά την κλίση ενός αμμόλοφου με αποτέλεσμα το αγωνιστικών προδιαγραφών Toyota Hilux να τουμπάρει και να προσγειωθεί στο έδαφος μετά από δύο όχι τόσο ανώδυνες περιστροφές.

Ο Alonso κατάφερε να συνεχίσει τον αγώνα ωστόσο το αυτοκίνητό του υπέστη σοβαρές ζημιές οι οποίες θα πρέπει να αποκατασταθούν ώστε να πάρει εκκίνηση τη σημερινή ημέρα.

Μετά και την 10η ειδική διαδρομή του Rally Dakar, o πολύπειρος οδηγός της MINI Carlos Sainz διατηρεί το προβάδισμα και άνευ συγκλονιστικού απροόπτου πρόκειται να πανηγυρίσει μια ακόμα νίκη στο πλέον απαιτητικό αγώνα αντοχής του πλανήτη, ο οποίος φέτος πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη Σαουδική Αραβία.