Το Fiat Panda με την υπογραφή Alessi


Το νέο Panda Alessi είναι έτοιμο να κάνει την παγκόσμια πρώτη του εμφάνιση στο Μιλάνο. Το ελκυστικό στιλ του concept της Fiat είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ δυο ιταλικών ονομάτων.
  • 23/4/2004
&00 Το νέο Panda Alessi είναι έτοιμο να κάνει την παγκόσμια πρώτη του εμφάνιση στο Μιλάνο. Το ελκυστικό στιλ του concept της Fiat είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ δυο ιταλικών ονομάτων. Οι Fiat και Alessi έχουν τη δική τους σχεδιαστική φιλοσοφία, που ακολουθεί τα βήματα της μεγάλης ιταλικής παράδοσης, και το Panda Alessi μπορεί να είναι η αρχή μιας μεγάλης και σημαντικής συνεργασίας στο μέλλον.
Οι ξεχωριστές σχεδιαστικές επιλογές του νέου μοντέλου ενισχύουν ακόμη περισσότερο την ήδη στιβαρή εικόνα και την προσωπικότητά του. Τα νέα στοιχεία αφορούν τις επιλογές χρώματος, τη γρίλια, τις πόρτες και τις επενδύσεις. Το ταμπλό και τα υφασμάτινα κομμάτια του εσωτερικού διάκοσμου έχουν επίσης επανασχεδιαστεί. Η εστίαση τώρα γίνεται στην κεντρική κονσόλα, με τα διαφορετικά χρώματα και την εισαγωγή μερικών επιπλέον στοιχείων που τονίζουν την εμφάνιση.
Διαφοροποιημένες παρουσιάζονται και οι ενδείξεις του πίνακα οργάνων και οι επενδύσεις των καθισμάτων. Επίσης, έχουν ξανασχεδιαστεί το κεντρικό τούνελ και ο επιλογέας ταχυτήτων.
Η Alessi, μια από τις πιο γνωστές ιταλικές σχεδιαστικές φίρμες, έχει επιμελώς τονίσει την ελκυστικότητα του αυτοκινήτου, χωρίς να επέμβει στην προσωπικότητά του, η οποία άλλωστε πρωταγωνίστησε στην εκλογή του ως "Αυτοκίνητο του 2004".

e-go.gr