To Ford Bronco και σε pick-up!


Το σημαντικότερο νέο που «τρέχει» αυτή την ώρα στην αγορά αυτοκινήτου στις ΗΠΑ δεν είναι άλλο από το Bronco.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.:
  • 14/7/2020

Μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες το Bronco επιστρέφει στην βορειοαμερικανική αγορά (δεν προβλέπεται η κυκλοφορία του στην Ευρώπη) για να αποτελέσει το αντίπαλο δέος της Jeep. Μάλιστα το Bronco έχει μια πολυδιάστατη γκάμα από αμαξώματα καθώς και μια μικρότερη έκδοση Sport (με μικρότερα μοτέρ που μπορείτε να διαβάσετε εδώ).

Τώρα, για μια ακόμη φορά οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές αποδεικνύουν τα αντανακλαστικά τους παρουσιάζοντας μια διαφορετική εκδοχή του Bronco. Η οποία θα μπορούσε να αποκτήσει μεγάλο νόημα και ίσως μια πολύ καλή εμπορική πορεία στην αμερικανική αγορά, στην οποία το δημοφιλέστερο μοντέλο είναι το F-150.

Πρακτικά είναι κομματάκι δύσκολο να δούμε μια pickup εκδοχή του Bronco, τουλάχιστον όπως μας την παρουσιάζει ο εμπνευστής των renderings. Και αυτό επειδή το μεγάλο Bronco έχει την δυνατότητα αναδίπλωσης της τελευταίας του πόρτας όπως σε ένα «αγροτικό».

Από την άλλη, θα μπορούσε να υπάρξει μια lifestyle προσέγγιση επί του θέματος και η Ford να λανσάρει ένα ανταγωνιστικό μοντέλο απέναντι στο Jeep Gladiator. Το οποίo θα έχει πιο lifestyle προσέγγιση με ακόμη πιο off-road στιλ και άποψη, ενώ θα μπορούσε να τοποθετηθεί κάτω από το Ranger.