To Ford Bronco θα παρουσιαστεί την ερχόμενη άνοιξη


Για τους Αμερικάνους το Bronco ήταν ένα από τα πρώτα κόμπακτ SUV με την παραγωγή να κρατά από το 1965 έως το 1996.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 1/11/2019

Εδώ και καιρό η Ford έχει εξαγγείλει την επιστροφή της θρυλικής ονομασίας Bronco μέσα από ένα ολοκαίνουργιο SUV και τώρα μας δείχνει αρκετά περισσότερα στοιχεία από κάθε άλλη φορά. Πέρα από τις αναφορές και τις εικόνες του παρελθόντος στο παρακάτω βίντεο θα δείτε το νέο λογότυπο και φυσικά την ράτσα του χαρακτηριστικού αλόγου.

Δυστυχώς το βίντεο δεν δείχνει τίποτε περισσότερο αλλά σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα το Bronco θα έχει την χαρακτηριστική τετράγωνη σχεδίαση του αρχέτυπου μοντέλου καθώς και ισχυρή εκτός δρόμου ταυτότητα. Σε αυτό συνηγορεί και το γεγονός πως θα βασίζεται στο πλαίσιο και τα μηχανικά μέρη του Ranger.

Το νέο Bronco, το οποίο θα βρεθεί αντιμέτωπο με μοντέλα όπως το Jeep Wrangler, θα είναι διαθέσιμο με τρίθυρο και πεντάθυρο αμάξωμα δίχως να αποκλείεται η κυκλοφορία του και σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές. Μάλιστα θα υπάρχει και μία open roof έκδοση για ανοιχτή οδηγική απόλαυση.

Κάτω από το καπό θα υπάρχει ο γνωστός τετρακύλινδρος Ecoboost των 2,3 lt που για την περίσταση και εκτός απροόπτου θα αποδίδει 274 PS και 420 Nm. Πέρα από το αυτόματο κιβώτιο, στα προαιρετικά πιθανότατα να περιλαμβάνεται ένα νέο μηχανικό κιβώτιο με επτά σχέσεις, ενώ όπως είχε πει ο CEO της εταιρίας Jim Hackett θα υπάρξει και μια υβριδική έκδοση.