Το Ford Ranger Wildtrack «ντύθηκε» Άγιος Βασίλης για καλό σκοπό


Αυτές τις γιορτινές ημέρες, τα παιδιά, ονειρεύονται πιο πολύ από όλους μας και έχουν ανάγκη να αισθανθούν όμορφα, περισσότερο από κάθε άλλον. Γι’ αυτό και οι εργαζόμενοι της Ford στην Ελλάδα θέλησαν να βρεθούν δίπλα στους μοιράζοντας δώρα και χαμόγελα στα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος του Πειραιά.

  • 22/12/2017

Η πρωταρχική σκέψη, έγινε ιδέα και η ιδέα σχέδιο, που έγινε πράξη - ως φιλανθρωπική ενέργεια με στόχο, να χαρίσει χαμόγελα και χαρά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Για το σκοπό αυτό, ένα Ford Ranger μεταμορφώθηκε σε σύγχρονο «έλκηθρο» και αντικατέστησε για λίγο τον Άγιο Βασίλη, για να «ζεστάνει» τις καρδιές των παιδιών που φιλοξενούνται στο Χαζηκυριάκειο Ίδρυμα στον Πειραιά.

Πριν το τελικό του προορισμό, ο Άγιος Βασίλης της Ford με το Ranger Wildtrack, φρόντισε να περάσει και να μαζέψει από τη Ford Motor Ελλάς, τη Ford Credit και όλους τους Επίσημους Εμπόρους και επισκευαστές της Ford, τα «δώρα» τα οποία πρόσφεραν οι εργαζόμενοι που δέχθηκαν με χαρά να συμβάλουν ώστε να γίνει πράξη η όλη ιδέα. Το «Αγιοβασιλιάτικο» Ford Ranger Wildtrack, έχοντας γεμίσει την καρότσα του από δώρα, πέρασε από το κέντρο της πόλης και έδωσε το δικό του εορταστικό τόνο στους ήδη γιορτινά στολισμένους δρόμους.

Η «οικογένεια» της Ford φρόντισε να καλύψει το κόστος γραφικής ύλης και τροφίμων. Παράλληλα, συγκεντρώθηκαν μετρητά για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, βιβλία, παιχνίδια και ελαφρώς μεταχειρισμένα ρούχα για τα κορίτσια, τα οποία φιλοξενεί το Ίδρυμα.