To Hankook Ventus S1 EVO 3: Κορυφαίος χειρισμός σε οχήματα υψηλών επιδόσεων


Το νέο ελαστικό της Hankook προσφέρει εξαιρετικό χειρισμό σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, άμεση ανταπόκριση στο φρενάρισμα που μειώνει την απόσταση ακινητοποίησης σε βρεγμένο οδόστρωμα και άνετη, αθόρυβη, ασφαλή και οικονομική οδήγηση

  • 9/12/2019

Σκελετός υβριδικής τεχνολογίας

Το νέο ελαστικό της σειράς Ventus συνδυάζει τις κορυφαίες επιδόσεις με την οδηγική άνεση, γεγονός που επιβεβαιώνεται από σειρά ανεξάρτητων τεστ ελαστικών.

Όπως σε όλα τα ελαστικά Hankook, κατά τον σχεδιασμό του Ventus S1 evo 3 (Κ127) δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια, με αποτέλεσμα την υψηλή ακρίβεια χειρισμού του ελαστικού και τις εξαιρετικές επιδόσεις σε στεγνό αλλά και βρεγμένο οδόστρωμα.

Χάρη στην συνεχή τεχνολογική εξέλιξη της Hankook, νέα και καινοτόμα υλικά χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή του Ventus S1 evo 3 (Κ127). Ο σκελετός υβριδικής τεχνολογίας με αραμίδιο ενισχύει την σταθερότητα, αποτρέπει την παραμόρφωση του πέλματος ελαστικού κατά την οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες και βελτιστοποιεί τον χειρισμό στις στροφές.

Οι φυσικές ρητίνες στο μείγμα του πέλματος αυξάνουν την πρόσφυση του ελαστικού ενώ η ειδική σύνθεση της γόμας με την πιο εξελιγμένη μορφή συνθετικού πυριτίου, χαρίζει κορυφαία χαρακτηριστικά στην κύλιση του ελαστικού ακόμα και σε φθαρμένο οδόστρωμα. Επιπρόσθετα η ειδική τεχνολογία ανάμειξης και κατανομής των πολυμερών στην γόμα του ελαστικού έχει σαν αποτέλεσμα την θεαματική αύξηση της απόδοσής του κατά το φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα αλλά και την ταυτόχρονη μείωση της αντίστασης κύλισης.

Κορυφαίος χειρισμός σε οχήματα υψηλών επιδόσεων

  • Εξαιρετικός χειρισμός για πρωτόγνωρη οδηγική εμπειρία σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα
  • Άμεση ανταπόκριση στο φρενάρισμα που μειώνει την απόσταση ακινητοποίησης σε βρεγμένο οδόστρωμα
  • Άνετη, αθόρυβη, ασφαλής και οικονομική οδήγηση

Το νέο ελαστικό Hankook Ventus S1 EVO 3, κατέκτησε το βραβείο «reddot 2019» και το επιλέγουν ως πρώτη τοποθέτηση οι κορυφαίες γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες BMW και Audi!

Τα ελαστικά της Hankook αντιπροσωπεύει επίσημα στην Ελλάδα η εταιρεία "Μεϊδάνης-Σοφός Ελαστικά Α.Ε."