Tο Honda Civic που ονειρευόταν να γίνει Porsche και... το κατάφερε! (photos)


Αυτό το Honda Civic 5ης γενιάς θέλησε να μοιάσει με μία Porche και όσο περίεργο και αν φαίνεται, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: @mozy_3dcustom - Instagram
  • 29/12/2022

Αν η Porsche έβγαζε στην κυκλοφορία ένα hot hatch, θα έμοιαζε αρκετά με αυτό το Civic - υποθέτουμε. Το εν λόγω Civic EG 5ης γενιάς βρίσκεται σε αγγελία στην Ταϊλάνδη. Κι ενώ ίσως να έβγαζε περισσότερο νόημα η συγκεκριμένη μεταμόρφωση να γινόταν στη βάση ενός Audi της δεκαετίας του '90, οι διαστάσεις του τρίθυρου ιαπωνικού μοντέλου κάνουν αρκετά καλά τη δουλειά τους.

Το εμπρός μέρος δε μοιάζει ούτε στο ελάχιστο με το Civic, καθώς όλα τα πάνελ έχουν αλλαχθεί. Έχουν τοποθετηθεί φώτα πορείας και καπό που το κάνουν να μοιάζει με την 993, ενώ υπάρχουν ακόμα και fake αεραγωγοί για την... ψευδαίσθηση.

Στο πλάι θυμίζει περισσότερο Civic καθώς εκεί δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή ως προς το stock μοντέλο, ενώ πίσω ο άνθρωπος που προχώρησε στις μετατροπές έκανε μία αρκετά ενδιαφέρουσα σχεδιαστική επιλογή, αφαιρώντας το σημείο που δένει η πινακίδα και τοποθετώντας δύο φώτα LED.

Η επίσημη ονομασία του mod είναι Civiche EG911 και πωλείται για άγνωστη ως τώρα τιμή.

Πηγή: @mozy_3dcustom - Instagram