Το Honda Civic Type R "αγριεύει" με νέα στοιχεία εξοπλισμού


H Honda παρουσίασε μια ανανεωμένη εκδοχή του Civic Type R δίνοντας τη δυνατότητα περισσότερων επιλογών που αναβαθμίζουν την σπορ εικόνα του ξεχωριστού μοντέλου.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 10/10/2020

Το Honda Civic Type R ανανεώθηκε και η ιαπωνική εταιρεία το παρουσίασε στην Ιαπωνία. Οι άνθρωποι του τμήματος «Honda Access», δηλαδή αυτού που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία γνήσιων αξεσουάρ για τα μοντέλα της, παρουσίασαν μια σειρά από αυτά χάρη στα οποία η συγκεκριμένη έκδοση γίνεται ακόμη πιο ξεχωριστή. Πλέον, οι ιδιοκτήτες του Civic Type R έχουν τη δυνατότητα να το εξατομικεύσουν, προσθέτοντας στο αυτοκίνητό τους εκείνα τα στοιχεία που επιθυμούν για να το κάνουν μοναδικό.

Για παράδειγμα, η εταιρεία προσφέρει κάλυμμα εισαγωγής για το καπό το οποίο αποτελείται από μείγμα ανθρακονημάτων και κόκκινου χρώματος πολυεστέρα. Το ίδιο υλικό είναι δυνατόν να τοποθετηθεί στην πίσω μεγάλη αεροτομή, στο ταμπλό και την κονσόλα, καθώς και στο εσωτερικό των θυρών.

Εκτός αυτού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν αποκλειστικής σχεδίασης τροχούς ελαφρού κράματος διάστασης 20 ιντσών σε λευκό χρώμα το οποίο ονομάζεται «Championship White».

Επίσης, το Civic Type R είναι διαθέσιμο κόκκινο χρώμα για τη μάσκα και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών. Τέλος, στο εσωτερικό υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθούν φωτιζόμενα στοιχεία εκατέρωθεν της κεντρικής κονσόλας, όπως και αλουμινένιο ή δερμάτινο κάλυμμα στον μοχλό ταχυτήτων.

Από τη Honda έχουν ανακοινωθεί μόνο αισθητικές αλλαγές και όχι κάποιο πρόγραμμα αναβάθμισης της ισχύος του κινητήρα. 

Διαβάστε, επίσης: Κάπως έτσι θα είναι το νέο Honda Civic Type R.