Το Honda Civic Type R θα εμφανιστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Tokyo τον Ιανουάριο!


Είναι γεγονός! Το Honda Civic Type R θα εμφανιστεί σαν πρωτότυπο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο τον Ιανουάριο. Δεν θα είναι βέβαια η έκδοση παραγωγής, αλλά θα είναι ένα βήμα πριν την τελική του μορφή.

  • 24/12/2021

Οι λάτρεις της Honda και του Civic Type R θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον πρώτο μήνα του νέου έτους στην Ιαπωνία το πρωτότυπο του νέου Civic Type R. Το εμβληματικό hot hatchback της επόμενης γενιάς θα εμφανιστεί στο Tokyo Auto Salon 2022, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 14 Ιανουαρίου. Βέβαια, αυτό δεν θα είναι το επίσημο ντεμπούτο του Type R, καθώς το αυτοκίνητο που θα παρουσιαστεί θα είναι ένα πρωτότυπο που θα συνεχίσει να φοράει καμουφλάζ.

Επομένως, δεν γνωρίζουμε με ακρίβεια πόσες πληροφορίες θα αποκαλύψει η Honda για το πολυαναμενόμενο νέο μοντέλο της. Αυτό μένει να αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο και πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 14 Ιανουαρίου. Αυτό που γνωρίζουμε ήδη από τις πολλές πληροφορίες και κατασκοπευτικές φωτογραφίες είναι ότι το νέο Type R θα συνεχίσει με τον τετρακύλινδρο κινητήρα που θα ανέβει σε ιπποδύναμη από τα 306 άλογα του τρέχοντος μοντέλου. Η ισχύς θα μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα είχαμε δει περισσότερες και πιο αναλυτικές φωτογραφίες του νέου Honda Civic Type R καλυμμένου με καμουφλάζ, από την ίδια την ιαπωνική εταιρεία.

Υπομονή μέχρι τις 14 Ιανουαρίου που θα παρουσιαστεί το νέο Honda Civic Type R ως πρωτότυπο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο.