Το Hoonicorn του Ken Block σε νέες περιπέτειες (video)


Αυτό το βίντεο σίγουρα είναι από τα αγαπημένα των Αμερικανών μιας και το «τέρας» του Ken Block τα βάζει με ένα αυθεντικό dragster.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: Hoonigan/ YouTube
  • 18/12/2020

Και μόνο από τα 48 χιλιάδες likes και το κοντέρ των views να γράφει πάνω από 1,1 εκατομμύριο σε διάστημα μόλις δύο ημερών μπορείς να αντιληφθείς πόσο «πουλά» ο πολύς Ken Block. Έστω και αν απουσίαζε από το νέο επεισόδιο της πασίγνωστης σειράς Gymkhana.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία πολύ πιο απλή σε εκτέλεση παραγωγή όπου το τετρακίνητο Mustang Hoonicorn του Ken Block κοντράρεται με ένα παλιό Chevrolet Nova Dragster του 1966. Ένα από τα αγαπημένα του αμερικανικού κοινού που λατρεύει τις βαριά μεταποιημένες κατασκευές με τα φίλτρα και τις τουρμπίνες να προεξέχουν από το καπό.

Για την περίσταση το παλιό Chevy αποδίδει έως 1.100 ίππους και ο Ken Block είχε την ιδέα να φέρει το δικό του Hoonicorn στη ίδια αρένα. Η ιδέα προέκυψε από την στιγμή που η Mustang του πρωταγωνιστεί στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι Forza Horizon 4 και μάλιστα βάζει κάτω ότι κοντράρεται μαζί τους σε αγώνες drag.

Έτσι, ο 53χρονος Αμερικανός που έχει γυρίσει ήδη αρκετά επεισόδια κόντρα σε dragster, στο Hoonigan κανάλι του στο YouTube, προχωρά σε αυτό το νέο το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω. Έστω και αν το Mustang Hoonicorn δεν ανταποκρίνεται στον ορισμό ενός dragster με την αστείρευτη δύναμή του (περίπου στα 1.400 άλογα) και την τετρακίνηση μπορείτε να δείτε τι κάνει στο γνωστό αμερικανικό ¼ του μιλίου.