To Hyundai Bayon μάς κλείνει το μάτι


Με μία ακόμα αινιγματική φωτογραφία, η Hyundai μάς υπενθυμίζει την επερχόμενη άφιξη στην ευρωπαϊκή αγορά ενός νέου, μικρού και προσιτού SUV.

  • 26/2/2021

Έχουν περάσει μόλις μερικά εικοσιτετράωρα από την παγκόσμια πρεμιέρα του ηλεκτροκίνητου και πολλά υποσχόμενου Hyundai Ioniq 5 και η κορεατική φίρμα επιστρέφει στο προσκήνιο της επικαιρότητας δημοσιεύοντας μία ακόμα αινιγματική φωτογραφία του κορεατικού μοντέλου.

To νέο, μικρό SUV της κορεατικής φίρμας, το οποίο κάτω από το μέχρι σήμερα γνωστό Kona, αποτελώντας τον φυσικό διάδοχο του όχι και τόσο επιτυχημένου i20 Active. Άλλωστε, αρκετές από τις τεχνικές και όχι μόνο προδιαγραφές του αυτοκινήτου θα προέλθουν από το νέο i20, το πλαίσιο του οποίου έχει αποτελέσει τη βάση για την εξέλιξη του… καθαρόαιμου crossover πόλης.

Αυτό σημαίνει ότι το Hyundai Bayon θα κινηθεί σε ό,τι αφορά στο μήκος του στα επίπεδα των 4,0 μέτρων, ενώ κάτω από το καπό του την αρχή θα κάνει ο ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης του 1,2 λίτρου, ενισχύοντας τον προσιτό-αστικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Είναι δεδομένο, βέβαια, ότι το Hyundai Bayon θα φορέσει και ισχυρότερους κινητήρες, φτάνοντας έως και τους 120 ίππους στην υπερτροφοδοτούμενη έκδοση του 1,0 λίτρου. Αυτό που δεν πρόκειται να συμβεί είναι η εξέλιξη τετρακίνητων διαμορφώσεων, χαρακτηριστικό που σπανίζει στις ημέρες μας στην εν λόγω κατηγορία αυτοκινήτων.

Κρίνοντας από τη συχνότητα με την οποία η Hyundai μοιράζετε μαζί μας στοιχεία του Bayon, η πρεμιέρα του αυτοκινήτου δεν θα αργήσει να πραγματοποιηθεί.