Το Hyundai Tucson N Line έφτασε στην Ευρώπη


Ο κορυφαία εξοπλιστική έκδοση του νέου Hyundai Tucson διατίθεται πλέον στην ευρωπαϊκή αγορά, εξασφαλίζοντας πρόσβαση στη δυναμικότερη πτυχή του κορεατικού SUV.

  • 14/4/2021

Την κορυφαία εξοπλιστική έκδοση της νεοσύστατης γκάμας του υποδέχθηκε το νέο Hyundai Tucson στη βρετανική αγορά.

Η εξοπλιστική γραμμή N Line προσφέρεται αρχικά στις ήπια υβριδικές εκδόσεις του κορεατικού SUV -οι πλήρως υβριδικές θα ακολουθήσουν- ξεκινώντας στη βρετανική αγορά λίγο πάνω από τις 31.000 λίρες ή αν προτιμάτε τα 35.000 ευρώ.

Οι εξοπλιστικές αναβαθμίσεις που έχει δεχθεί το νέο Hyundai Tucson διαθέτουν την ένταση αλλά και τον αριθμός ώστε να αλλάξουν τον προσανατολισμό της έκδοσης και να ενισχύσουν τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα του.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το Hyundai Tucson N Line διαθέτει ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, καθώς και διχρωμία αμαξώματος στον βασικό του εξοπλισμό.

Αντιστοίχως, στο εσωτερικό σε υποδέχονται τα καθίσματα με επένδυση Alcantara και ραφές σε κόκκινο χρώμα, καθώς και η κεντρικά τοποθετημένη ψηφιακή οθόνη αφής των 10,25 ιντσών.

Το Hyundai Tucson Ν Line προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος, με τον γνωστό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης του 1,6 λίτρου να αποδίδει 150 και 180 ίππους.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.