Το ηλεκτροκίνητο SUV της Ford ζωγραφίζει στο χιόνι και τον πάγο (Video)


ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΟ; Η FORD ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ SUV ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ -26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 19/10/2019

Στην τελική ευθεία έχουν περάσει οι δοκιμές εξέλιξης του ηλεκτροκίνητου SUV της Ford το οποίο αναμένεται να περάσει στη γραμμή παραγωγής το 2020 αντλώντας έμπνευση από την εμβληματική Ford Mustang.

To ηλεκτροκίνητο SUV βρέθηκε αντιμέτωπο με πολικές θερμοκρασίες αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με τη Ford, η αυτονομία του ηλεκτροκίνητου SUV θα αγγίζει τα 600 χιλιόμετρα, τιμή αναμφίβολα εντυπωσιακή κρίνοντας από το μέγεθος και το βάρος του αυτοκινήτου.

Σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η χρήση δύο ηλεκτροκινητήρων ώστε να εξασφαλιστεί η κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, χωρίς παρόλα αυτά να έχει ανακοινωθεί μέχρι σήμερα κάποιο στοιχείο για την συνδυαστική ισχύς τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πρώτη αμιγώς ηλεκτροκίνητη πρόταση στην ιστορία της Ford έχει ήδη αποκτήσει την τελική της μορφή η οποία φαντάζει ιδιαίτερα εντυπωσιακή.