Το καινούργιο Audi A4 θα έχει ακόμα πιο χαρακτηριστική εμφάνιση


Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια σημαντική αναβάθμιση του μεσαίου μοντέλου της γερμανικής εταιρείας.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: Tobias Bόttner
  • 21/7/2020

Μπορεί τα SUV να είναι στο προσκήνιο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι παραδοσιακές αξίες μιας μάρκας έχουν περάσει οριστικά σε δεύτερη μάρκα. Για την Audi το παραδοσιακό best seller της είναι το μεσαίο της μοντέλο, το Α4, που πέρυσι ανανεώθηκε σε σημαντικό βαθμό ενώ κάποια στιγμή του χρόνου αναμένεται ο αντικαταστάτης του.

Ο οποίος ναι μεν στις βασικές γραμμές δεν θα διαφοροποιείται αισθητά από το υπάρχουν μοντέλο, αλλά οι πιο χαρακτηριστικές λεπτομέρειες και το πιο έντονο ανάγλυφο θα το κάνουν να δείχνει πιο δυναμικό. Ταυτόχρονα οι αναλογίες θα αλλάξουν έτσι ώστε να δείχνει πιο χαμηλό και πιο φαρδύ, με τα σχέδια του Tobias Buettner να δίνουν μια πολύ καλή πρώτη εικόνα.

Και αυτό χωρίς να αλλάξει η βάση του, που θα εξακολουθεί να είναι το πλαίσιο MLB και όχι το MQB που χρησιμοποιείται μέχρι και το Α3 και το TT. Κινήσεις αναβάθμισης θα γίνουν και στο εσωτερικό του, προκειμένου η συνολική αίσθηση να είναι ακόμα πιο πολυτελής και ιδιαίτερη, ενώ θα κυριαρχήσουν και άλλο οι οθόνες.

Σε ότι αφορά τον εξηλεκτρισμό τα πρώτα βήματα έγιναν ήδη από την τρέχουσα γενιά με τα χρήση ήπιων υβριδικών συστημάτων πρόωσης, κάτι που στο νέο μοντέλο θα είναι ακόμα πιο έντονο και στοχευμένο. Τώρα, οι φωτογραφίες που βλέπετε δεν είναι επίσημες αλλά πρόκειται για ηλεκτρονικά επεξεργασμένες από τον ειδικό Tobias Büttner.