To KIA Sorento στο 51ο Ράλι Ακρόπολις


Την Κυριακή το απόγευμα της 6ης Ιουνίου 2004 ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 51ο Ράλι Ακρόπολις 2004, ο έκτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι και συγχρόνως ένας από τους πιο εντυπωσιακούς και θεαματικούς αγώνες του προγράμματος.
  • 7/6/2004
&00 Την Κυριακή το απόγευμα της 6ης Ιουνίου 2004 ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 51ο Ράλι Ακρόπολις 2004, ο έκτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι και συγχρόνως ένας από τους πιο εντυπωσιακούς και θεαματικούς αγώνες του προγράμματος.
Στη ράμπα του τερματισμού ανέβηκαν πρώτα τα πλοηγά οχήματα του αγώνα με τους αριθμούς 000 και 00. Πρόκειται για δύο Kia Sorento που παραχώρησε η Αutodeal Π.& Ρ. Δάβαρη Α.Β.Ε.Ε., επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των οχημάτων της Kia Motors Corporation και τα οποία συνέβαλλαν στην ομαλή και ασφαλή διοργάνωση του αγώνα, "ανοίγοντας" τις ειδικές διαδρομές του.
Η συμμετοχή των δύο Sorento σε έναν από τους δυσκολότερους και πλέον απαιτητικούς αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι επιβεβαιώνει τις δυνατότητες του αυτοκινήτου, που πέρα από πολυτέλεια και άνεση είναι σε θέση να εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας και αντοχής, ακόμη και σε ιδιαίτερα σκληρές και απαιτητικές συνθήκες, όπως είναι αυτές που επικρατούν στο Ράλι Ακρόπολις.

25 αυτοκίνητα... Υποστηρικτικό ρόλο ανέλαβαν επίσης 25 ακόμη αυτοκίνητα της ίδιας εταιρείας και πιο συγκεκριμένα, ο νέος εκπρόσωπος της Kia στα μικρά αυτοκίνητα, το Kia Picanto 1.1. Τα αυτοκίνητα αυτά φρόντισαν για την απρόσκοπτη και άνετη μετακίνηση των επισήμων, όπως επίσης και των ανθρώπων της διοργάνωσης. Η ανάληψη του ρόλου του Επίσημου Υποστηρικτή στον αγώνα από την Kia Motors Αutodeal Π.& Ρ. Δάβαρη Α.Β.Ε.Ε. αντανακλά το δυναμικό και φιλικό προς τον χρήστη προφίλ της ίδιας της εταιρείας και των μοντέλων της. Συγχρόνως η ανάληψη ρόλων χορηγού περιλαμβάνεται στις πάγιες επικοινωνιακές πρωτοβουλίες τόσο της ελληνικής αντιπροσωπείας, όσο και των Kia Motors Corporation και Kia Motors Europe σε όλο τον κόσμο.

e-go.gr