Το Land Rover Defender σε χαμηλές πτήσεις στα χέρια του James Bond (Video)


Ένα ολιγόλεπτο video με τις εντυπωσιακές σκηνές από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Bond έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Land Rover αποκαλύπτοντας τις πτητικές ικανότητες του νέου Defender.

  • 17/2/2020

«No time to die» ονομάζεται η νέα ταινία του James Bond, η οποία δίνει συνέχεια στην παράδοση που έχει χτίσει o Βρετανός πράκτορας στην κακομεταχείριση λιγότερο ή περισσότερο εξεζητημένων τετράτροχων.

Έχοντας βρεθεί με την ίδια επιτυχία ακόμα και πίσω από τα πηδάλια ενός τανκ, o James Bond συμμετέχει ετούτη τη φορά σε μια… κινηματογραφική καταδίωξη στην οποία πρωταγωνιστεί το νέο Land Rover Defender.

To εμβληματικό offroader αποδεικνύει στην πράξη τις εκτεταμένες εκτός δρόμου δυνατότητές, βγαίνοντας αλώβητο από τις κακουχίες τις οποίες υπέστη.

Εν αναμονή, λοιπόν, της κυκλοφορίας της νέας ταινίας του James Bond στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο, το ολιγόλεπτο video που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Land Rover από τα γυρίσματα του  «No time to Die» είναι αυτό που χρειαζόμασταν για να μας κρατήσει «ζεστούς».