Το Lexani G-77 βασίζεται στο Ford F-550 και θυμίζει ιδιωτικό αεροπλάνο


Αν θέλετε να μετακινείστε με ανέσεις business ή first class τότε το G-77 Sky Master της Lexani είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για σας.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 9/7/2019

To Ford F-550 δεν έχει πάνω του κάτι το πολυτελές αλλά αυτό δεν εμπόδισε καθόλου την Lexani, που είναι γνωστή για τις μετατροπές γνωστών μοντέλων, να το χρησιμοποιήσει ως βάση για το G-77 Sky Master της. Το πρώτο υπερπολυτελές βαν, όπως η ίδια το χαρακτηρίζει.

Όχι όμως στη στάνταρ εκδοχή του αλλά σε μια επιμηκυμένη που φτάνει τα 10 μέτρα, προκειμένου να αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για τη διεκπεραίωση καθημερινών επαγγελματικών υποχρεώσεων ή για το ταξίδι με άνεση και πολυτέλεια μέχρι να φτάσει κανείς στο σημείο που έχει δουλειά -πάντα κατά την Lexani.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει 6 ιταλικές πολυθρόνες με δερμάτινες επενδύσεις και ηλεκτρικές ρυθμίσεις, με ρυθμιζόμενα υποπόδια, με δυνατότητες μασάζ και τραπεζάκια, με αποτέλεσμα η όλη εικόνα να παραπέμπει σε προσωπικό τζετ.

Κατά τα άλλα υπάρχει ένα home theater της Bose σε συνδυασμό με μια κυρτή οθόνη 65 ιντσών, που είναι προσαρμοσμένη στο διαχωριστικό του χώρου επιβατών από αυτόν του οδηγού, iPads και Max Mini της Apple για βίντεο συνεδριάσεις καθώς και κάμερες για περιφερειακό έλεγχο 360 μοιρών.

Στο πίσω μέρος υπάρχει και ένας δεύτερος πριβέ χώρος με δύο καναπέδες, που μπορούν να μετατραπούν σε κρεβάτι με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το κόστος αγοράς του Lexani G-77 Sky Master, που έχει και κουζινάκι και τουαλέτα και λεπτομέρειες από χρυσό 24 καρατίων, ξεκινά από το ένα εκατομμύριο δολάρια και ανεβαίνει.