To Lynk&Co 01 πουλάει στην Κίνα σα ζεστό ψωμί


Πιο γρήγορα πραγματικά δεν γίνεται: το Lynk&Co 01 που είχε παρουσιαστεί επίσημα πριν από έναν περίπου χρόνο είναι πλέον διαθέσιμο στην Κίνα και μέσα σε μόλις 2 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα το παρήγγειλαν μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της εταιρείας 6.000 άνθρωποι, επίδοση που φυσικά αποτελεί νέο ρεκόρ.

  • 1/12/2017

Η νεόκοπη εταιρεία, η οποία ανήκει στη Geely όπως και η Volvo, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις πωλήσεις online, ενώ προκειμένου να διευκολύνονται οι χρήστες υπάρχουν εκδόσεις με προκαθορισμένο εξοπλισμό και όχι μεγάλες λίστες με εξτρά. Ταυτόχρονα η εταιρεία έχει και ένα δίκτυο 150 σημείων πώλησης το οποίο βέβαια είναι πολύ μικρό για την αχανή έκταση της Κίνας. 

Το Lynk&Co 01 χρησιμοποιεί το πλαίσιο του Volvo XC40, ενώ από τη σουηδική εταιρεία προέρχονται και οι κινητήρες βενζίνης των εκδόσεων της κινεζικής αγοράς, οι τιμές των οποίων κυμαίνονται χονδρικά από 24.000 έως 31.000 $.

Το SUV, που μοιάζει και λίγο με τα αντίστοιχα μοντέλα της Porsche, θα είναι, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Lynk&Co, σημαντικά πιο ακριβό όταν έρθει στην Ευρώπη, ενώ προκειμένου να εξαχθεί θα αποκτήσει και ηλεκτρικές εκδόσεις, με άγνωστες ακόμα προδιαγραφές.