Το Mazda RX-7 με τους τέσσερις ρότορες και τα 1.000 PS βγήκε στους δρόμους... για ψώνια! (video)


Το διάσημο πλέον RX-7 του Rob Dahm, με τους τέσσερις ρότορες, βγήκε βόλτα στους δρόμους σε ένα σκηνικό που μοιάζει σαν να βγήκε από ταινία του Fast and Furious.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: ROB DAHM-YOUTUBE
  • 2/12/2022

Το Mazda RX-7 του Rob Dahm είναι από εκείνα τα car projects στο internet που έχουν τραβήξει εδώ και χρόνια το ενδιαφέρον του κοινού. Βρίσκεται πλέον στην έκτη του χρονιά, και έχει λάβει μία νέα μετατροπή: εκτός από τους τέσσερις ρότορες έχει πλέον και νέο widebody kit, με το οποίο εμφανίστηκε στην πρόσφατη Έκθεση SEMA.

Ο Dahm δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες ένα νέο βίντεο που τον δείχνει να οδηγεί το δημιούργημά του στη νέα του μορφή σε δημόσιους δρόμους για να κάνει τα... ψώνια του.  Κινείται ανάμεσα σε «κανονικά» αυτοκίνητα και μοιάζει σαν να βγήκε από ταινία του Fast and Furious.

Ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μετατροπές, καθώς ο Dahm έχει αρκετά να κάνει στο εσωτερικό του RX-7, καθώς έχει μόνο ένα κάθισμα, ένα τιμόνι, ένα roll cage και ένα λεβιέ ταχυτήτων. Αυτό που σίγουρα έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία είναι οι αλλαγές στον κινητήρα που πλέον ξεπερνά σε απόδοση τους 1.000 PS.

Δείτε το σχετικό βίντεο...