Το «μικρό» Land Rover Defender των 30.000 ευρώ


Η ιδέα για μια μικρότερη σε διαστάσεις και πιο προσιτή έκδοση του Land Rover Defender αποτυπώνεται με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στα ψηφιακά σχέδια του Dejan Hristov.

  • 31/1/2020

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα ενός Land Rover Defender που δεν θα κοστίζει περισσότερο από 30.000 ευρώ, μεταφέροντας στα μέτρα και τα σταθμά ενός μικρομεσαίων διαστάσεων SUV την εκτός δρόμου κληρονομιά της βρετανικής φίρμας.

Οι φήμες ότι οι Βρετανοί σχεδιάζουν τη δημιουργία του «baby» Defender χτυπώντας την κλάση των 30.000 ευρώ επέστρεψε στο προσκήνιο της επικαιρότητας χάρη στα εμπνευσμένα ψηφιακά σκίτσα του Dejan Hristov.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, η μικρή και πιο προσιτή έκδοση του Land Rover Defender να αποκτήσει και τρίθυρη έκδοση, βλέποντας ως πιθανούς ανταγωνιστές προτάσεις που σήμερα απαρτίζουν την κατηγορία των crossovers πόλης.

Προϋπόθεση, βέβαια, αποτελεί η βρετανική φίρμα να αποκτήσει εύκολη πρόσβαση σε κινητήρες μικρού κυβισμού και σε απλοποιημένα συστήματα μετάδοσης, στοιχεία που θα επιτρέψουν στο τελικό προϊόν να διατηρήσει το τελικός του κόστος σε χαμηλά και άκρως ανταγωνιστικά επίπεδα.