Το μοδάτο και πλούσια εξοπλισμένο Dacia Duster Extreme


Το μόλις πρόσφατα ανανεωμένο Dacia Duster λανσάρει τώρα η ρουμάνικη φίρμα και σε μια νέα κορυφαία εξοπλιστικά ειδική έκδοση με πολλές νέες μοδάτες εμφανισιακές πινελιές και πλούσιο εξοπλισμό.

  • 27/8/2021

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ανανέωση που υπέστη το Duster στο μέσο του κύκλου ζωής του, η Dacia λανσάρει τώρα μία ειδική έκδοση με πλούσιο εξοπλισμό και αρκετές στιλιστικές πινελιές εντός και εκτός για να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού για το πολύ δημοφιλές SUV.

Το Dacia Duster Extreme λοιπόν, βασίζεται στην κορυφαία εξοπλιστικά έκδοση της γκάμας Prestige και την έχει διανθίσει με πολλές χρωματικές πινελιές που δίνουν έναν πιο premium αέρα στην εμφάνισή του. Η μαύρη απόχρωση της μάσκας, ο ασημί προφυλακτήρας, όπως και οι μαύρες γυαλιστερές επιφάνειες των τροχών, των πλευρικών καθρεπτών είναι οι πιο διακριτές στο εξωτερικό.

Οι πορτοκαλί πινελιές σε αρκετά σημεία του αμαξώματος, όπως τους καθρέπτες και την ονομασία του μοντέλου στο πίσω μέρος είναι το κερασάκι στην τούρτα του Duster Extreme. Αυτές δε λείπουν και από το εσωτερικό, σε πολλά σημεία όπως τους αεραγωγούς, την κεντρική κονσόλα, τις χειρολαβές και στις ραφές των καθισμάτων.

Η κορυφαία εξοπλιστικά έκδοση του ανανεωμένου Duster θα διαθέτει και πλούσιο εξοπλισμό όπως είναι φυσικό. Το "παρών" δίνει το αυτόματο σύστημα κλιματισμού, το σύστημα πολυμέσων με την οθόνη αφής 8 ιντσών, με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης και η δυνατότητα σύνδεσης με smartphones Apple και Android.

Ειδικά για το Duster Extreme διατίθενται 6 εξωτερικά χρώματα και ο υποψήφιος αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στα Glacier White, Pearl Black, Comet Gray, Iron Blue, Arizona Orange και Urban Gray, που όλα φέρουν τις μαύρες και πορτοκαλί λεπτομέρειες που αναφέραμε παραπάνω.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές και τους διαθέσιμους κινητήρες του Duster Extreme δεν έχουν γίνει γνωστές προς το παρόν, αλλά αναμένονται πριν το επίσημο λανσάρισμά του και στην ελληνική αγορά.