Το motorhome που πάντα ονειρευόσασταν έρχεται από την BUMO


Μια γερμανική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή motorhomes δημιούργησε με τη χρήση φυσικών υλικών το απόλυτο αυτοκινούμενο όχημα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 22/1/2019

Μια νέα μορφή πολυτέλειας υιοθετεί το νέο motorhome που υπογράφει η εξειδικευμένη στην κατασκευή αυτοκινούμενων οχημάτων BUMO.

Η γερμανική εταιρεία χρησιμοποίησε ως βάση το επιβλητικό Mercedes-Benz Arocs, ακολουθώντας παρόλα αυτά μια βιώσιμη στρατηγική ως προς την επιλογή των υλικών κατασκευής της καμπίνας των επιβατών, η οποία με τη σειρά της οδήγησε στη δημιουργία ενός ξεχωριστού αυτοκινούμενο οχήματος.

Το ξύλο που καλύπτει τις επιφάνειες του γερμανικού motorhome είναι ενδεικτικό των προθέσεων της BUMO, η οποία ωστόσο δεν αρκέστηκε στον ρουστίκ προσανατολισμό που χάρισε στο εντυπωσιακό δημιούργημά της, ενισχύοντας τη βιωσιμότητά του με τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών.

Για την ανάκτηση της απαραίτητης ηλεκτρικής ενέργειας στη οροφή του αυτοκινούμενου οχήματος έχουν τοποθετηθεί φωτοβολταϊκά πάνελ, ενώ προσφέρεται και η δυνατότητα συλλογής και φίλτρανσης του βρόχινου νερού.

Επίσης, τo motorhome της BUMO αποκτά είναι πιο... σταθερό χαρακτήρα καθώς αποσπάτε από το όχημα που το μεταφέρει και τοποθετείται -άγνωστο πώς- επί της γης.

Τέλος, η BUMO προσφέρει τρία διαφορετικά μεγέθη για τον θάλαμο επιβατών με την τιμή να ξεκινά από τα 129.900 ευρώ, χωρίς να περιλαμβάνει το κόστος του οχήματος.