Το νέο βελτιωμένο πρόσωπο της Toyota Supra


Λίγες ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση της νέας Toyota Supra, o βελτιωτικός οίκος Prior ανέλαβε την αναβάθμιση των σχεδιαστικών προδιαγραφών του ιαπωνικού sportscar.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: PRIOR
  • 29/1/2019

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις λίγα εικοσιτετράωρα από την αποκάλυψη της νέας Toyota Supra, ωστόσο, οι πρώτες προσπάθειες αναβάθμισης των σχεδιαστικών προδιαγραφών του πολυαναμενόμενου ιαπωνικού sportscar έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του βελτιωτικού οίκου Prior, ο οποίος δεν δίστασε να παρέμβει στον σχεδιασμό του αμαξώματος, προσδίδοντας σε αυτόν έναν πιο δραματικό ύφος.

Το αποτέλεσμα παραπέμπει περισσότερο σε αγωνιστικών προδιαγραφών τετράτροχο παρά σε αυτοκίνητο παραγωγής, κρίνοντας από τις προεκτάσεις των φτερών και τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες καθώς και από την πίσω αεροδυναμική πτέρυγα.

Προς το παρόν, πάντως, ο βελτιωτικός οίκος Prior δεν έχει δημιουργήσει κάποιο βελτιωτικό κιτ που να αφορά τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, κάτι που είναι πολύ πιθανόν να ακολουθήσει την έναρξη των πωλήσεων του αυτοκινήτου σε ευρωπαϊκό έδαφος του προσεχείς μήνες.