Το νέο Honda Civic εντοπίστηκε να κυκλοφορεί σε δημόσιο δρόμο


Σταθμευμένο σε πάρκινγκ της Καλιφόρνια εντοπίστηκε το νέο Civic, έχοντας πινακίδες δοκιμής που προφανώς ανήκουν στην Honda στο πλαίσιο δοκιμών που διεξάγει.

  • 5/5/2021

Η 11η γενιά του Honda Civic ενός μοντέλου που έχει γράψει τη δική του ιστορία βρίσκεται προ των πυλών με τις πρώτες φωτογραφίες να έχουν κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου!

Μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο η Honda είναι αποκαλύψει και ένα πρωτότυπο που ήταν πολύ κοντά στο μοντέλο παραγωγής.

Το νέο Civic ανακάλυψε σε ένα πάρκινγκ στην Καλιφόρνια ένα μέλος του forum CivicXI, που ανήρτησε τις φωτογραφίες που βλέπετε στον ιστότοπό του.

Το αυτοκίνητο είναι ένα sedan σε κόμπακτ διαστάσεις και χρώματος Platinum White, με πινακίδες δοκιμής Καλιφόρνια, το οποίο είναι πολύ πιθανόν να χρησιμοποιείται στο πλαίσιο δοκιμών από υπάλληλο της Honda από τα αμερικανικά γραφεία της εταιρείας στο Torrance.

Πολλοί θα μείνουν στην κάπως συντηρητική σχεδίαση του αυτοκινήτου, συγκρινόμενη βέβαια με την φουτουριστική της προηγούμενης γενιάς, ωστόσο το όλο σχήμα είναι αρκετά δυναμικό και σε κάθε περίπτωση η Honda με αυτό το μοντέλο δείχνει πώς τα sedan έχουν μέλλον και ιδίως σε ένα κοινό που έχει βαρεθεί τα crossover και τα SUV.

Να θυμίσουμε πώς το Civic της 11ης γενιάς έχει μεγαλύτερο μήκος κατά 33 χιλιοστά σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, ενώ και το μεταξόνιο έχει επεκταθεί κατά 36 χιλιοστά προς όφελος των πίσω επιβατών.

Με ενδιαφέρον αναμένουμε τις πιο hot εκδόσεις Civic Si sedan και Type R hatchback, που θα είναι διαθέσιμα και με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων για τους fun της καθαρόαιμης σπορ οδήγησης.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό δεν έχουμε στη διάθεσή μας αλλά είναι γνωστό πώς έχουν υπάρξει πολλές αλλαγές στο πλαίσιο της δημιουργίας μιας καλοφτιαγμένης και φιλικής στη χρήση καμπίνας επιβατών.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον κόσμο του αυτοκινήτου.