Το νέο Honda Civic σε πρώτη προβολή! (Video)


Η Honda μας παρουσιάζει το νέο Civic sedan σε ένα βίντεο που δημοσίευσε και μας δείχνει τα πιο σημαντικά στοιχεία του νέου μοντέλο της.

  • 11/1/2022

Το νέο Honda Civic που αποκαλύφθηκε επίσημα πριν από λίγους μήνες και πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 μας δείχνει η ιαπωνική εταιρεία στο βίντεο που δημοσίευσε.

H αλήθεια είναι πώς η προηγούμενη γενιά του Civic ήταν πιο φουτουριστική σε σχεδίαση και η νέα γενιά του δημοφιλούς ιαπωνικού μοντέλου μπορεί να δείχνει πιο συμβατική, είναι όμως ελκυστική και με αρμονικές γραμμές χωρίς τις σχεδιαστικές εξάρσεις που μας είχε συνηθίσει η Honda.

Το νέο μοντέλο εφοδιάζουν δύο τετρακύλινδροι βενζινοκινητήρες, ενώ τα ευχάριστα νέα είναι πώς θα είναι διαθέσιμο και με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Ένας 4κύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 1,5 λίτρων απόδοσης 180 ίππων θα είναι ο πιο ισχυρός, καθώς ο μεγαλύτερος, επίσης 4κύλινδρος στα 2,0 λίτρα είναι ατμοσφαιρικός και αποδίδει 158 ίππους.

Και οι δύο κινητήρες θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο CVT, όπως επίσης και με ένα μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Δείτε το νέο Civic sedan στο βίντεο που ακολουθεί.