Το νέο Hyundai i20 αγριεύει με τη σειρά N Line


H Hyundai παρουσίασε την εξοπλιστική έκδοση «N Line» του νέου i20 η οποία προσδίδει πιο σπορτίβ εμφάνιση τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό του supermini μοντέλου.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 30/9/2020

Στη Hyundai έχουν εδραιώσει, πλέον, την πεποίθηση ότι τα μοντέλα τους μπορεί να είναι και πιο σπορ, εκτός από καλοκατασκευασμένα και πρακτικά για τους επιβάτες τους. Η κορεατική εταιρεία παρουσίασε το i20 N Line, το οποίο διαθέτει επίπεδο εξοπλισμού που συντείνει στο να δείχνει περισσότερο σπορτίβ από τις υπόλοιπες εκδόσεις του supermini.

Η εξοπλιστική εκδοχή «N Line» της καινούργιας γενιάς του μοντέλου περιλαμβάνει αισθητικά στοιχεία από το τμήμα «Ν», τον τομέα δημιουργίας οχημάτων επιδόσεων της εταιρείας. Έτσι, το i20 N Line δείχνει περισσότερο δυναμικό χάρη στη σχεδίαση των προφυλακτήρων, της μάσκας (η οποία έχει το πατρόν της καρό αγωνιστικής σημαίας) και της (κατ’ επιλογήν) διχρωμίας στο αμάξωμα. Οι προβολείς ομίχλης εδράζονται σε τριγωνικού σχήματος πλαίσιο, ενώ πίσω διακρίνονται η διπλή απόληξη της εξάτμισης και ο διαμορφωμένος αεροδυναμικός διαχύτης στον προφυλακτήρα.

Το i20 N Line διατίθεται σε τέσσερα αποκλειστικά χρώματα για την περίσταση, τα οποία η Hyundai ονομάζει «Phantom Black», «Aurora Grey», «Polar White» και «Brass». Στην επιλογή του «Polar White», διατίθεται και με διχρωμία για να δίνεται η δυνατότητα μεγαλύτερης εξατομίκευσής. Στο εσωτερικό, υπάρχουν καθίσματα με καλύτερη πλευρική στήριξη και το λογότυπο «N Line» ραμμένο σε αυτά και έχουν κόκκινες ραφές. Στο τιμόνι, επίσης υπάρχει το λογότυπο της έκδοσης και στο ταμπλώ κόκκινου χρώματος στοιχεία στους αεραγωγούς και τον μοχλό ταχυτήτων.

Το Hyundai i20 N Line δεν διαφοροποιείται σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, οι οποίοι είναι οι ίδιοι που υπάρχουν στις υπόλοιπες εξοπλιστικές εκδόσεις του μοντέλου. Θυμίζουμε ότι, γενικά, το supermini της Hyundai διατίθεται με τον 1.2 MPi των 84 PS καθώς και με τον 1.0 T-GDi με ήπιο υβριδικό σύστημα (48 V) που αποδίδει είτε 100 PS είτε 120 PS, αντίστοιχα. (Σημ.: στην εκδοχή των 100 PS, το MHEV σύστημα είναι προαιρετικό). Όπως ανακοινώθηκε από την κορεατική εταιρεία, το i20 N Line θα είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά από την προσεχή άνοιξη, ενώ εντός του 2021 θα παρουσιαστεί και το i20 N, δηλαδή η έκδοση επιδόσεων του μοντέλου.

Ακολουθείστε το www.caranddriver.gr στο News Google για να μαθαίνετε τις ειδήσεις που αξίζουν