Το νέο Hyundai Tucson θα έχει τουλάχιστον εντυπωσιακή εμφάνιση


Οι δοκιμές στο δρόμο του επιτυχημένου SUV της Hyundai ξεκίνησαν ήδη, μιας και η επίσημη πρεμιέρα του αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2020.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 30/9/2019

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερα καμουφλαρισμένα Hyundai SUV κάνουν την εμφάνισή τους σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Από το μέγεθος του αυτοκινήτου συμπεραίνει κανείς πως πρέπει να πρόκειται για τη νέα γενιά του Tucson. Η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα κάποια στιγμή μέσα στο 2020, ενώ στη συνέχεια θα ξεκινήσουν και οι πωλήσεις.

Από τις πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν καταλήγει κανείς πως οι σχεδιαστές της Hyundai θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν στο καινούργιο Tucson μια εντυπωσιακή εμφάνιση που θα το διαφοροποιεί σημαντικά από το τρέχον μοντέλο.

Σε αυτό καθοριστικό ρόλο θα παίζει η χαρακτηριστική μάσκα των μοντέλων της κορεάτικης εταιρείας. Η οποία θα περάσει στο επόμενο στάδιο εξέλιξής της και θα αποτελεί ενιαίο σύνολο με το πώνω τμήμα των φωτιστικών σωμάτων. Τα οποία θα επεκτείνονται και στα εμπρός φτερά.

Στο εσωτερικό θεωρείται βέβαια η παρουσία μιας οθόνης 12,3 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό, ενώ ο εξοπλισμός -διαθέσιμα θα είναι όλα τα διαθέσιμα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού- θα περιλαμβάνει και το ψηφιακό κλειδί που θα απασφαλίζει και θα ασφαλίζει το SUV με τη χρήση ενός smartphone.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει όλα τα σύνολα και κυρίως τα 48V Hybrid που κινούν και το  τρέχον μοντέλο, οπότε η βάση θα είναι τα 1.600 cc, ενώ πέρα από τις προσθιοκίνητες θα υπάρχουν και τετρακίνητες εκδόσεις.