Το νέο ημερολόγιο της Pirelli θα είναι πιο... HOT!


Για πρώτη φορά στις σελίδες του ένα plus size μοντέλο!

  • 31/7/2014

Το κλασικό πλέον ημερολόγιο της Pirelli ετοιμάζεται να εκδοθεί για 51η φορά τον Νοέμβριο του 2015 και ήδη οι πρώτες φωτογραφίες με τα φετινά κορίτσια του ημερολογίου έχουν βγει στη δημοσιότητα.

Η διαδικασία της φωτογράφησης έχει ξεκινήσει από τις αρχές του Μαΐου στη Νέα Υόρκη, με τον γνωστό φωτογράφο μόδας Στίβεν Μέισελ να έχει αναλάβει το... δύσκολο αυτό έργο και συνεχίζεται, ως είθισται, σε εξωτικά μέρη που θα αποτελέσουν το φυσικό φόντο μπροστά από το οποίο θα ξεδιπλώσουν τη χάρη τους οι Αντριάνα Λίμα, Ιζαμπέλι Φοντάνα, Τζίτζι Χαντίντ, Σάσα Λους, Ρακέλ Ζίμερμαν, Ναταλία Βοντιάνοβα, Κάρεν Ελσον και Καντίς Χάφιν.

Ο υπεύθυνος για τις φετινές σέξι πόζες που θα συνοδέψουν κάθε έναν από τους 12 μήνες του 2015 Στίβεν Μέισελ, που είναι εδώ και 26 χρόνια ο βασικός φωτογράφος που υπογράφει κάθε εξώφυλλο της ιταλικής «Vogue», έχει στο βιογραφικό του πολυετείς συνεργασίες με οίκους όπως οι Prada και Dolce & Gabbana και δεν προτίθεται να κάνει το ίδιο λάθος με τον φωτογράφο Στιβ Μακ Κάρι που το 2012 έντυσε για πρώτη φορά τα μοντέλα της Pirelli.

Η έκπληξη

Ομως, επειδή όπως κάθε χρόνο η πολυτελής έκδοση του ημερολογίου της διάσημης φίρμας ελαστικών φυλάει μια έκπληξη για τους αναγνώστες του, έτσι και φέτος πρωτοτυπεί σπάζοντας ακόμη ένα ταμπού. Το φετινό ημερολόγιο της Pirelli φιλοξενεί για πρώτη φορά στις σελίδες του ένα plus size μοντέλο.

Τα πληθωρικά και χυμώδη σωματικά χαρακτηριστικά της Καντίς Χάφιν, που ζυγίζει 90 κιλά και έχει ύψος 1,80, έχουν γοητέψει τον κόσμο της μόδας, ενώ η φετινή πρωτοτυπία συμβάλλει στη μετάδοση ενός κοινωνικού μηνύματος, τη στιγμή που αρκετά κορίτσια στον πλανήτη παλεύουν με τη νευρική ανορεξία θέλοντας να μοιάσουν στα μοντέλα των περιοδικών. «Η παρουσία μου σε αυτήν τη δουλειά είναι ένα δείγμα ότι οι καιροί πράγματι αλλάζουν», δηλώνει η 29χρονη Χάφιν, που παίρνει μέρος στα μεγαλύτερα σόου μόδας του πλανήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ.GR.