Το νέο ημερολόγιο της Pirelli (Video)


Τηρώντας τις παραδόσεις, η Pirelli κλείνει τη χρονιά με την παρουσίαση του νέου ημερολογίου της, την επιμέλεια του οποίου ανέλαβε ο διάσημος Ιταλός φωτογράφος Paolo Roversi.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: PIRELLI
  • 6/12/2019

Mε κεντρικό θέμα την αναζήτηση της Ιουλιέτας, o διάσημος Ιταλός φωτογράφος Paolo Roversi ανέλαβε την υλοποίηση του νέου ημερολογίου της Pirelli το οποίο θα μας συντροφεύσει τους επόμενους δώδεκα μήνες.

Στο φετινό ημερολόγιο της Pirelli συμμετέχουν διάσημοι καλλιτέχνες και ηθοποιοί οι οποίοι συμμετείχαν σε δύο φωτογραφικά σετ. Το πρώτο πραγματοποιήθηκε πριν τον… καλλωπισμό των μοντέλων, κατά την άφιξή τους σε μια υποτιθέμενη audition για τον ρόλο της Ιουλιέτας και το δεύτερο με το κοστούμι της πρωταγωνίστριας του περίφημου έργου του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό της νέου ημερολογίου της Pirelli είναι η απουσία γυμνού, κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά από το 1964, όταν και ξεκίνησε η έκδοση του ημερολογίου.

Το γεγονός αυτό βέβαια μόνο τυχαίο δεν είναι καθώς ζούμε στην εποχή του κινήματος «MeToo» συνεπώς οποιαδήποτε συσχέτιση με το γυμνό γυναικείο σώμα θα ήταν μάλλον ατυχής.

Το ημερολόγιο του 2020 συνοδεύεται από ένα φωτογραφικό λεύκωμα 122 σελίδων, στις οποίες πρωταγωνιστούν διασημότητες όπως, η Kristen Steward, η Emma Watson, η Claire Foy, η Mia Goth, η Chris Lee, η Indya Moore, η Stella Roversi και η Yara Shahidi.

Εξίσου ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζει και το ολιγόλεπτο video από το παρασκήνια της φωτογράφισης η οποία πραγματοποιήθηκε στη Βερόνα της Ιταλίας, στην πόλη δηλαδή που εξελίσσεται και το σαιξπηρικό δράμα δύο ερωτευμένων νέων.   

Δείτε ΕΔΩ το Pirelli Calendar 2018 

Δείτε ΕΔΩ το Pirelli Calendar 2017

Δείτε ΕΔΩ το Pirelli Calendar 2016

Δείτε ΕΔΩ το Pirelli Calendar 2015