Το νέο Mercedes-Benz Sprinter θα παρουσιαστεί αρχές 2018


Πρόσφατα η γερμανική εταιρία παρουσίασε το ταμπλό του νέου Sprinter που προχωρά προς την 3η του γενιά για να διατηρήσει την ηγετική του θέση στην κατηγορία των μεγάλων ελαφριών επαγγελματικών μοντέλων.

  • 5/12/2017

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια ενός από τα σημαντικότερα και δημοφιλέστερα βαν της αγοράς έχει προγραμματισθεί για τον ερχόμενο Φεβρουάριο (το 2019 αναμένεται και η πλήρως ηλεκτρική eSprinter έκδοση) και μέχρι τότε η Mercedes Vans παρουσίασε και μέχρι τότε η Mercedes έδωσε μερικά στοιχεία όπως το ολοκαίνουργιο ταμπλό που την top έκδοση του διαθέτει μεγάλες οθόνες, νέο τριάκτινο τιμόνι, μπουτόν εκκίνησης κινητήρα κ.α.

Το νέο Sprinter θα είναι το πρώτο επαγγελματικών της νέας πλατφόρμας Advance που ενσωματώνει προηγμένη συνδεσιμότητα με πολλές μεταφορικές λύσεις, ενώ θα διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις αμαξωμάτων, με διαφορετικά μεταξόνια, ύψη φόρτωσης, διαρρυθμίσεις καμπίνας και συστημάτων διασύνδεσης. Μέχρι το 2020 η Mercedes σκοπεύει να έχει ρίξει στην αγορά και μία ηλεκτρική έκδοση του Citan, ενώ ήδη κυκλοφορεί και αντίστοιχη έκδοση του eVito.