Το νέο Renault Espace έχει τη μεγαλύτερη πανοραμική οροφή που έχεις δει (photo)


Ακόμα ένα teaser της Renault πριν την αποκάλυψη της έκτης γενιάς του Renault Espace, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 28 Μαρτίου.

  • 7/3/2023

Στη Renault έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν με το... μαρτύριο της σταγόνας μέχρι την πλήρη αποκάλυψη του νέου Renault Espace που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 28 Μαρτίου.

Προχωρώντας προς αυτή την ημερομηνία οι Γάλλοι αποκαλύπτουν μέσω teasers διάφορα σημεία της έκτης γενιάς του μοντέλου και ήδη μάς έχει αποκαλυφθεί η σχεδιαστική γραμμή μέσα από την πρώτη επίσημη φωτογραφία.

Σειρά παίρνει το εσωτερικό και πλέον βλέπουμε μέρος της καμπίνας και συγκεκριμένα την τεραστίων διαστάσεων πανοραμική οροφή. Η Renault αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι είναι η μεγαλύτερη που υπάρχει στην αγορά, με την επιφάνειά της να ξεπερνά το 1 τ.μ.. Συγκεκριμένα το μήκος της είναι 1,33 m. και το πλάτος της 84 cm και προσφέρει ένα πιο φωτεινό εσωτερικό στους επιβάτες των τριών σειρών καθισμάτων αλλά και μια πιο ευχάριστη οδηγική εμπειρία.  

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι το νέο Renault Espace θα προσφέρεται σε 5θέσια και 7θέσια διαμόρφωση, θα «πατήσει» πάνω στην πλατφόρμα CMF-CD της συμμαχίας με την Nissan και θα είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε να προσφέρει άνετους χώρους για μεγάλα ταξίδια. Μάλιστα αυτό θα επιτυγχάνεται παρά το μειωμένο κατά 14 cm μήκος του (4,72 m.) σε σχέση με την τρέχουσα έκδοση.