To νέο Seat Leon μάς δείχνει τα φώτα του


Η Seat, με τη νέα γενιά Leon που θα αποκαλυφθεί στο κοινό στις 28 Ιανουαρίου του νέου έτους, τοποθετεί την τεχνολογία φωτισμού στο επίκεντρο του νέου μοντέλου της.

  • 18/12/2019

Ένα μικρό δείγμα του υψηλού τεχνολογικού προφίλ του μάς χαρίζει το νέο Seat Leon το οποίο θα εφοδιάζεται με πρωτοποριακά φωτιστικά σώματα που σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν στο Τεχνικό Κέντρο της Seat στο Martorell ενισχύοντας τη φωτιστική ικανότητα αλλά ενισχύεται και τον δυναμικό χαρακτήρα του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ισπανική φίρμα κάνει ένα βήμα παραπέρα. Το 2012 όταν παρουσιάστηκε η τρίτη γενιά, το Seat Leon ήταν το πρώτο αυτοκίνητο στην κατηγορία του που διέθετε τεχνολογία φώτων Full LED.

Έτσι και το νέο Leon ενσωματώνει τεχνολογία Full LED, με νέους προβολείς που εξασφαλίζουν υψηλή φωτεινότητα και καθαρότητα δέσμης. Στο πίσω μέρος, ο νέος, κατά μήκος φωτισμός μεταξύ των δύο πίσω φωτιστικών σωμάτων προσφέρει ένα εντυπωσιακό φωτιστικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

To νέο Seat Leon περιλαμβάνει επίσης δυναμικά πίσω φλας και περιμετρικό φωτισμό LED που διαχέεται στο εμπρόσθιο ταμπλό και τις πόρτες. Δείτε τη συνολική τεχνολογία φώτων του νέου Seat Leon στο βίντεο που ακολουθεί.