Το νέο Skoda Superb στα πόδια της Skleranikova


Το διάσημο μοντέλο, Adriana Skleranikova-Karembeu, επιστρατεύτηκε από την Skoda για την παραγωγή του νέου διαφημιστικού σποτ, το οποίο προβάλλεται ήδη στην χώρα μας. Η πολυτέλεια καθώς και οι άνετοι χώροι επιβατών του νέου Skoda Superb είναι τα στοιχεία της νέας καμπάνιας της Skoda, "ευτυχώς οι καιροί αλλάζουν".
  • 16/4/2003
&00 Το διάσημο μοντέλο, Adriana Skleranikova-Karembeu, επιστρατεύτηκε από την Skoda για την παραγωγή του νέου διαφημιστικού σποτ, το οποίο προβάλλεται ήδη στην χώρα μας. Η πολυτέλεια καθώς και οι άνετοι χώροι επιβατών του νέου Skoda Superb είναι τα στοιχεία της νέας καμπάνιας της Skoda, "ευτυχώς οι καιροί αλλάζουν". Με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού, η διάσημη πρωταγωνίστρια φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα προσαρμογής σε ένα κόσμο που δεν δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των μεγαλόσωμων ανθρώπων. Η καθημερινότητα της Adriana στο τηλεοπτικό σποτ, σημαδεύεται από μία σειρά από μικροατυχήματα καθώς είναι πολύ ψηλή για να περάσει κάτω από την πόρτα, τα πόδια της είναι πολύ μακριά για να χωρέσουν κάτω από το τραπέζι και τα φωτιστικά σώματα συγκρούονται με το όμορφο πρόσωπο της.
Οι καιροί αλλάζουν. Η Skoda εισέρχεται στην κατηγορία των μεγάλων και πολυτελών αυτοκινήτων, δίνοντας λύση σε αυτούς που αναζητούν την καθημερινή πολυτέλεια και άνεση με το νέο της μοντέλο, που ακούει στο όνομα Superb.