Το νέο Suzuki Jimny αγρίεψε!


Τον περιπετειώδη χαρακτήρα του και τις εκτός δρόμου δυνατότητές του ενισχύει το νέο Suzuki Jimny  χάρη στις παρεμβάσεις που δέχθηκε από τον βελτιωτικό οίκο Walt International.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 30/12/2018

Τη φροντίδα του βελτιωτικού οίκου Walt International δέχθηκε το νέο Suzuki Jimny, υιοθετώντας ένα ακόμα πιο επιθετικό προφίλ.

Οι παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο μικρό αλλά εξαιρετικά ικανό offroader γίνονται αντιληπτές από την πρώτη κιόλας ματιά, καθώς ο ιαπωνικός οίκος παρενέβη και στον σχεδιασμό του αμαξώματος.

Ανασχεδιασμένοι , λοιπόν, είναι οι προφυλακτήρες στο μπροστινό και το πίσω τμήμα, οι συνθετικές προεκτάσεις  των φτερών, η  κεντρική μάσκα και το καπό, στο οποίο έχει προστεθεί ένα σκουρόχρωμο διακοσμητικό κάλυμμα.

Προσθήκες έχουν πραγματοποιηθεί και στην οροφή του αμαξώματος, όπου συναντάμε πλέον γραμμικά led φωτιστικά σώματα (μπροστινό τμήμα) και αεροτομή (πίσω τμήμα).

Τέλος, ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος Walt International δεν θα μπορούσε να παραβλέψει τους τροχούς του  Suzuki Jimny, οι οποίοι αποτελούνται από δίχρωμες ζάντες αλουμινίου και εκτός δρόμου ελαστικά.