Το νέο τεύχος του Car and Driver κυκλοφορεί στις 30/11 και είναι επετειακό! (video)


Το κορυφαίο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο, συμπλήρωσε 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και το γιορτάζει με ένα επετειακό τεύχος, που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

  • 27/11/2019

Μέσα από τις πολυτελείς σελίδες του ξεδιπλώνονται όλα τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν όλα αυτά τα χρόνια την αυτοκίνηση.

Τεχνολογικές ανακαλύψεις, αυτοκίνητα που ακόμη και σήμερα έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους, πρόσωπα και εικόνες σε ένα μοναδικό section που αναμοχλεύει το πρόσφατο παρελθόν.

Το παρόν, αλλά και τον μέλλον αυτοκίνησης και motorsport αναλύονται διεξοδικά σε αυτό το επετειακό τεύχος: Νέες τεχνολογίες, ηλεκτροκίνηση, αυτόνομα οχήματα, μέσα από την αποκρυσταλλωμένη άποψη της πιο δυνατής δημοσιογραφικής ομάδας.

Σε αυτό το επετειακό τεύχος, βεβαίως, και οι καλύτερες στιγμές του Car and Driver στην πολύχρονη πορεία του στην Ελλάδα: αποκλειστικότητες, δημοσιογραφικές επιτυχίες, δράσεις, ταξίδια.

Και επειδή σε κάθε τεύχος του Car and Driver το «Αυτοκίνητο» και ο «Οδηγός» βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο, επιλέξαμε ως βασικό θέμα εξωφύλλου, το «Lightning Lap 2019», η πιο σκληρή δοκιμασία για μηχανές και ανθρώπους.

Βάζουμε είκοσι supercars στην πίστα για αναδείξουμε τον νικητή!

Μην χάσεις το επετειακό τεύχος του Car and Driver, αυτό το Σάββατο αποκλειστικά με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ!