Το νέο Toyota Yaris TRD δείχνει τα δόντια του


Ένα άκρως εντυπωσιακό body kit απέκτησε το νέο Toyota Yaris, με την TRD να χαρίζει στο δημοφιλές supermini τη δυναμική που ενδεχομένως να του λείπει.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 23/10/2019

Λίγες ημέρες μετά και την επίσημη πρεμιέρα του νέου Toyota Yaris, το δημοφιλές supermini επιστρέφει στο προσκήνιο της επικαιρότητας με τη συμβολή της Toyota Racing Development, δηλαδή του επίσημου τμήματος βελτιώσεων που διατηρεί στο εσωτερικό της η ιαπωνική φίρμα.

Η TRD λοιπόν ανέλαβε την αναβάθμιση του παρουσιαστικού ενός αυτοκινήτου που στη χώρα μας θα βρεθεί την προσεχή άνοιξη και προφανώς δεν θα διαθέτει τις εκδόσεις-κινητήρες που να μπορούν να υποστηρίξουν ένα δυναμικότερο προσανατολισμό.

Παρόλα αυτά, η εικόνα του μετά και την… εικαστική παρέμβαση του επίσημου βελτιωτικού οίκου της Toyota είναι αναμφίβολα εντυπωσιακή, παραπέμποντας ευθέως στην αγωνιστική εκδοχή του σημερινού μοντέλου που πρωταγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

Άλλωστε έχει επιβεβαιωθεί ότι στο μέλλον το νέο Toyota Yaris πρόκειται να αποκτήσει εκδόσεις υψηλών επιδόσεων δίνοντας συνέχεια στην παράδοση που ξεκίνησε στο μακρινό παρελθόν με τις εκδόσεις T-Sport και προσφάτως με το περιορισμένης παραγωγής GRMN.