Το νέο VW Tiguan αποκαλύπτεται


Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την εμφάνιση του ανανεωμένου VW Tiguan στους δρόμους της Ισπανίας, τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες του δημοφιλούς SUV.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΚΟΛΕCA
  • 17/1/2020

Παράταση ζωής πρόκειται να πάρει η σημερινή και καθόλα επιτυχημένη γενιά VW Tiguan, καθώς όπως όλα δείχνουν η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία πρόκειται πολύ σύντομα να φρεσκάρει τις προδιαγραφές του.

Οι ουσιαστικότερες σχεδιαστικές αλλαγές θα αφορούν στο μπροστινό τμήμα, το οποίο αποκτά ένα επιβλητικότερο παρουσιαστικό χάρη στην εντυπωσιακή αύξηση των κάτω εισαγωγών αέρα και την αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων.

Αντιθέτως, περιορισμένες σε έκταση και αριθμό θα είναι οι παρεμβάσεις στο πίσω τμήμα του αμαξώματος, με τον προφυλακτήρα και τις ενσωματωμένες σε αυτόν απολήξεις των εξατμίσεων να πρωταγωνιστούν. Εκτός των άλλων, εντύπωση προκαλεί και η αναγραφή του μοντέλου στο μέσον της πέμπτης πόρτας, στα πρότυπα των υπόλοιπων SUV της γερμανικής φίρμας.

Στις εκδόσεις R Line ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου θα διαθέτει δυναμικότερα χαρακτηριστικά, όπως οι τονισμένοι θόλοι των τροχών και οι διακοσμητικές λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα.

Το ανανεωμένο Volkswagen Tiguan "συνελήφθη" σε δημόσιο δρόμο!

Αν και είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για κινητήρες, δεν αποκλείεται το Tiguan να αποκτήσει πρόσβαση στα mild hybrid σύνολα που η γερμανική φίρμα έχει ήδη προβάρει στην όγδοη κατά σειρά γενιά του VW Golf.

Η άφιξη του ανανεωμένου VW Tiguan στην ευρωπαϊκή αγορά πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός του 2020 μεταθέτοντας την αντικατάστασή του μετά το 2022.