Το pick-up των ονείρων σας δια χειρός Mercedes και Mansory


Η Mansory «χτυπά» ξανά αξιοποιώντας την ούτως ή άλλως επιβλητική Mercedes-AMG G63 για την κατασκευή ενός πανίσχυρου pick-up 850 ίππων.

  • 5/3/2020

Αν ψάχνετε για το απόλυτο pick-up των ημερών μας τότε ο βελτιωτικός οίκος Mansory ίσως διαθέτει στην παλέτα των προτάσεών του αυτό που αναζητάτε.

Πρόκειται για τη νέα Mercedes-AMG G63 την οποία η Mansory μετέτρεψε σε ένα pick-up παρεμβαίνοντας τόσο στον σχεδιασμό των επιφανειών του αμαξώματος όσο και στις προδιαγραφές των μηχανικών μερών.

Η παραλλαγή με την οποία ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος επέλεξε να «ντύσει» το αμάξωμα δημιουργεί μια… πολεμική ατμόσφαιρα την οποία και συντηρούν οι 850 ίπποι και τα 1.000 Nm ροπής του αναβαθμισμένου V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων.

Για την αύξηση της ισχύος του διπλά υπερτροφοδοτούμενου μοτέρ, η Mansory τοποθέτησε μεγαλύτερους στροβυλοσυμπιεστές και επαναπρογραμμάτισε την ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου του κινητήρα.

Πίσω από τους τροχούς των 22 ιντσών διακρίνονται τα δισκόφρενα του αναβαθμισμένου συστήματος πέδησης, ενώ αρκετά από τα πρόσθετα αεροδυναμικά βοηθήματα που έχουν τοποθετηθεί στο αμάξωμα της αποκλειστικά διθέσιας Mercedes-AMG G63 είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα.

Η Mansory δεν έχει ανακοινώσει την τιμή του νέου δημιουργήματός της, ωστόσο, μια αντίστοιχη-τετράθυρη G63 είχε τιμολογηθεί στο παρελθόν στα 550.000 ευρώ.