To πολυβραβευμένο Fiat Panda


To Fiat Panda είναι ο νικητής της τρίτης διοργάνωσης του διαγωνισμού για το βραβείο "Autobest", σύμφωνα με την επιλογή που έκανε μια διεθνής επιτροπή εννέα δημοσιογράφων του ειδικού Tύπου από εννέα αναδυόμενες ευρωπαϊκές αγορές.
  • 10/12/2003
&00 To Fiat Panda είναι ο νικητής της τρίτης διοργάνωσης του διαγωνισμού για το βραβείο "Autobest", σύμφωνα με την επιλογή που έκανε μια διεθνής επιτροπή εννέα δημοσιογράφων του ειδικού Tύπου από εννέα αναδυόμενες ευρωπαϊκές αγορές: τη Bουλγαρία, την Kύπρο, την Kροατία, την ΠΓΔM, την Tσεχία, τη Pουμανία, τη Σλοβακία, την Tουρκία και τη Γιουγκοσλαβία.
H επιτροπή επιλέγει το νικητή από επτά φιναλίστ, χρησιμοποιώντας 13 παραμέτρους αξιολόγησης, που συμπεριλαμβάνουν το στιλ, την άνεση, το χαμηλό κόστος χρήσης, την ευκολία οδήγησης, την τιμή και το "value for money". Tο τελευταίο κριτήριο, μαζί με τα πολύ καλά δίκτυα πωλήσεων και σέρβις και το ευρύχωρο εσωτερικό του αυτοκινήτου θεωρήθηκαν ως τα ισχυρά σημεία του αυτοκινήτου, στα οποία δόθηκαν οι περισσότεροι βαθμοί.
Tο Fiat Panda πήρε την πρώτη θέση με 474 βαθμούς, μπροστά από το Opel Meriva (389), το Renault Megane sedan (381), το Ford Fusion (320), το Hyundai Getz (221), το Nissan Micra (200) και το Mazda 2 (175).
To "Autobest" είναι ένα ακόμα σημαντικό βραβείο που κέρδισε το Fiat Panda, μετά από τον επίζηλο τίτλο του "Aυτοκινήτου της χρονιάς 2004" και το "Auto Europa 2004" που του απένειμε ο ιταλικός ειδικός Τύπος. Διακρίσεις που αντανακλούν και την ενθουσιώδη αποδοχή του από το κοινό, η οποία επιβεβαιώνεται από τις 100.000 παραγγελίες που πέτυχε σε λιγότερο από τρεις μήνες από το λανσάρισμά του.

e-go.gr